Foça’da hayata geçecek Ege-Koop Nefes Foça Evleri’nde yatırımcılar, “en avantajlı” seçeneklerle hemen kazanmaya başlayacak. Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konut fiyatlarının yükseldiği dönemde yaklaşık 300 milyonluk yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje ile ilgili olarak “Yatırımcılarımız bugünün fırsatını, yarın yüzde 200 kârla servete dönüştürecek” dedi.

İzmir'de, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Menemen, Buca, Torbalı, Güzelbahçe-Urla, Seferihisar  ve Manisa Turgutlu'da 14 farklı projeye imza atan Ege-Koop, güven odaklı 15'inci projesini Foça’da gerçekleştirecek. Alansal büyüklüğü 83 bin metrekare olan, tamamı doğa manzaralı, tarihi kalıntılara yakın Çanak koyuna 800 metre uzaktaki “EGE-KOOP NEFES FOÇA EVLERİ" 115 bahçeli özel konuttan oluşacak. 

Benzersiz ödeme kolaylığı

Bugüne kadar tamamlanan 30 bin güvenli konutla, 150 bin kişiyi mülk sahibi yaptıklarına dikkat çeken Aslan “İzmir'e olan sevgimizle elimizi yine taşın altına koyduk. Dünya tarihsel mirasının sayılı vitrinlerinden Foça’da yeni bir proje hayata geçiriyoruz. Konut fiyatların yükseldiği ve özellikle genel seçim sonrası ikiye katlayacağını düşündüğümüz böylesi bir dönemde, kefil ve faiz dahi olmayan bahçeli yaşam alanlarını benzersiz bir ödeme kolaylığıyla sunuyoruz. Arsa payının yarısı peşin, kalanı iki taksitle ödenecek" diye konuştu.

Aslan şöyle devam etti :
“Proje emsallerinin yüzde 30-40 altında fiyatlara mal olacak. 1+1’de arsa bedeli 1 milyon 350 bin lira, 2+1, dubleks meskenin de arsa bedeli 1 milyon 650 ile 1 milyon 980 bin lira arasında olacak. Projeyi de temel atıldıktan sonra 30 ay içinde tamamlayacağız. Yatırımcıya adeta bayram hediyesi sunuyoruz. Proje avantajlı, lokasyon avantajlı, yatırımcının kazancı da avantajlı olacak” dedi.

Temiz havası, yeşil doğası, tarihi dokuları ile yeni bir yaşam fırsatının da kapılarını araladıklarına dikkat çeken Aslan “Geleneksel Foça mimarisinin en özel yansıması olacak projede 1+1, 2+1 ve dubleks mesken dışında geniş bir sosyal yaşam alanı da yer alacak. 1+1 bahçeli konutların kendine özel en az 100-134 metrekare, 2+1 ve dubleks mesken konutlarında 175-378 metrekare bahçesi olacak. Özetle dairelerimizin hepsi birbirinden güzel, biri mutlaka size özel” dedi. Aslan, projenin ön onayı için tüm başvuruların yapıldığını ve belediye tarafından da onaylandığını da söyledi.

“Bu fırsatı kaçırmayın"

Aslan, Eski Foça ile Yeni Foça’nın tam ortasındaki projenin, ana yola 800 metre uzakta, eşsiz orman manzarasının, plajların, koyların, tarihi kalıntıların yanı başında Foça’nın tam kalbinde konumlanacağını belirtti. Yaşanan depremlerden sonra insanların tek katlı veya iki katlı bağımsız konut tercih ettiğini belirten Aslan “Şimdiden özellikle Yurtdışından,  İstanbul’dan, Ankara’dan ve Bursa’dan inanılmaz bir talep var. İzmirliler bu fırsatı kaçırmasın” dedi.

Ege-Koop’un önceliğinin her şeyden önce “GÜVEN” olduğunu belirten Aslan “Sağlam zemin, sağlam yapı. Teminat 40 yıldır olduğu gibi biziz” dedi. Henüz deprem yönetmeliği dahi yokken, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve TSE ile işbirliği protokolü imzaladıklarını bir kez daha hatırlatan ASLAN “Yaptığımız her projede birlikte hareket ettik. Akıl, bilim ve vicdanla ilerleyeceğimiz bu projemizin de sonuna kadar arkasındayız. Bu proje hem huzurun hem de güvenin adresi olacak” diye konuştu.

Yeni projeleriyle ilgili ayrıntıları açıklayan Hüseyin Aslan, “Bu proje sakinlerine Foça’nın zirvesinde, üstün standartlarda bir yaşam vadediyoruz. Hayal gibi hayat yaşamanın öncelikli kuralı kolay ulaşımdır, sonra manzarası, lokasyonu, ferahlığı.. Doğal güzellikleri kucaklayacak sağlıklı yeni bir dünya, yeni bir nefes anlayışı ; modern ve özgün bir tasarım ile yola çıktık. Demem o ki hayal etmeyin, çok geç olmadan hayalinizi elde edin” dedi.
 

Editör: Özlem Çimen Durmaz