İstanbul’da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, “Maddi ve manevi zararımız giderildi” diyerek şikâyetinden vazgeçtiğini açıklamıştı. Eşinin aldığı karara Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci’nin tepki gösterdi. Özer Aci, gazeteci Seyhan Avşar'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Oğuz Murat Aci’nin ailesi şikayetini geri çekti: Tüm zararlarımız karşılanmıştır
Oğuz Murat Aci’nin ailesi şikayetini geri çekti: Tüm zararlarımız karşılanmıştır
İçeriği Görüntüle

Gelinim oğlumun kanını satarak bundan sonraki hayatını sürdürecek

"Gelinim oğlumun kanını satarak bundan sonraki hayatını sürdürecek... Ben asla davamdan vazgeçmiyorum ve geçmeyeceğim de... Ben hukuki mücadelemi yürüteceğim, yaşanan gelişmeden benim de yeni haberim oldu.

Oğlumun kanını ucuza satmış olduğunu düşünmüyorum

Yüklü miktarda bir para almış diye düşünüyorum, oğlumun kanını ucuza satmış olduğunu düşünmüyorum. Bu olayda yalnız değilim başından beri, sesimi Dünyaya duyurdum ve duyurmaya da devam edeceğim. Asla ve asla davamdan vazgeçmiyorum. Bunun bedeli ne olursa olsun!

O katilin ve babasının bir lokmasının dahi benim boğazımdan geçsin istemiyorum

O katilin ve babasının bir lokmasının dahi benim boğazımdan geçsin istemiyorum. Benim paraya değil, dürüstlüğe ihtiyacım var. Aslında Şükriye hanımın da paraya ihtiyacı yok. Bu paranın Allah belasını versin."

Kaynak: SEYHAN AVCI