Yerel seçimler öncesi CHP'li Ulaş Aydın İzmirlileri ülkenin geleceği için oy kullanmaya davet etti. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " CHP’ye vereceğimiz oylar ile freni patlamış ve dengelenmeyen bir iktidarın ülkemizi sürüklediği uçurumun önüne bir set kuracağız" dedi.

CHP'li Ulaş Aydın'ın sosyal medyadan paylaştığı mesajın tam metni şu şekilde:

"Bu pazar yerel seçimler için bir kez daha sandığa gideceğiz.

Her siyasi görüşten insanı yıkan ekonomik koşullar bir yanda, siyasal alt-üst oluşlar diğer yanda, ülkemiz için de zorlu bir süreçte elimizde kalan son demokratik hakkı kullanıp, oy vereceğiz.

Rant yumağına dönüşmüş iktidar, yoksullaşan ve sosyal desteğe ihtiyaç duyan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Özellikle pandemi ve sonrasında belediyelerimizin sosyal belediyecilik alanındaki başarısı ise ortada. Kentlerimizde insanımıza sahip çıkacak sosyal belediyeleri korumazsak, gelir adaletsizliği ve yoksulluğu çok daha derinden hissedeceğiz.

Sevgili dostlar, önümüzdeki günlerde iktidarı frenleyen, dengeleyen ve tüm toplumu kucaklaşmaya motive eden güçlü yerel yönetimlere ihtiyacımız olacak. Toplumun yarısının dışlandığı, yok sayıldığı atmosferi dağıtacak olan, sandıkta vereceğimiz mesaj olacak. Ne yazık ki iktidar kürsüden “hakikatleri yüzümüze haykırın” dese de, konuşmanın maliyetli olduğu bu dönemde, yok sayılan büyük kalabalığın sesi duyulmuyor.

Fakat seçimde verilen oylar tüm ülkeye bir mesaj olacak.

Bu nedenle son beş yılda ayrıştırmadan, tüm komşularını kucaklayan ve halka nefes aldıran CHP’li belediye başkanlarımıza ve belediye meclislerinde partimiz CHP’ye vereceğimiz oylar sadece CHP’ye değil memleketimizin selametine ve halkımızın geleceğine verilmiş olacak.

Freni patlamış ve dengelenmeyen bir iktidarın ülkemizi sürüklediği uçurumun önüne bir set kuracağız.

Hepimize kolay gelsin."

Editör: Esra Seyirden