AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Karşıyaka Belediyesi'ne haciz geldiğini ifade eden bir haberi alıntılayarak, "Tarih ve tekerrür! Ama talih ve kader değil. CHP, ne yazık ki; ilçeleri yönetemeyenlerle İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yönetme ısrarını sürdürdüğü için bu manzaraları daha çok göreceğiz" ifadeleriyle başlayan bir paylaşımda bulundu. 

Zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise bu paylaşıma ilişkin, "Daha çok beklersiniz. Yerel seçimlerde İzmir’de büyük bir hezimete uğrayan AKP yöneticileri büyük bir çaresizlik içinde medet umdukları şeye bakın. Sosyal medya trollüğü yapmak yerine vatandaşın arasına inerseniz, sokağın sesine kulak verirseniz eğer neden kaybettiğinizi anlarsınız. Buradan hamaset yapmak kolay, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk" dedi. 

Umdukları şeye bakın

Polat'ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

Daha çok beklersiniz.

Yerel seçimlerde İzmir’de büyük bir hezimete uğrayan AKP yöneticileri büyük bir çaresizlik içinde medet umdukları şeye bakın. 

Türkiye genelinde birinci parti olmuş partimize en büyük teveccühü İzmirli hemşehrilerimiz göstermiş ve başta Büyükşehir olmak üzere 30 ilçenin 28’ini  CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetmesine izin vermiştir. 

Karşıyaka’yı sosyal belediyelik anlayışı ile yöneten, büyük başarılara imza atan Başkanımız Cemil Tugay aynı başarılı çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi için yapmaya devam edecektir. 

Sosyal medya trollüğü yapmak yerine vatandaşın arasına inerseniz, sokağın sesine kulak verirseniz eğer neden kaybettiğinizi anlarsınız. Buradan hamaset yapmak kolay, zihniyetiniz çarpık ve halktan kopuk. İlk genel seçimde vatandaş hak ettiğiniz cevabı size verecek bundan emin olun.

Editör: Duygu Kaya