İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın CHP’den istifa etmesi sonrası sular durulmuyor. Dün gece geç saatlerde, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun da görevinden ayrıldığı iddia edilmişti. İz Gazete’ye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer istifa haberlerini yalanladı.

“İDDİALAR YANLIŞ ANLAŞILMADAN KAYNAKLANIYOR”

Başkan Okuroğlu’nun, ‘Cemil Tugay ile hizmette beraberiz’ ifadesinin istifa yorumlarına yol açtığını kaydeden Soyuer, “Söz konusu demecin yanlış anlaşılmasından ötürü istifa iddiaları ortaya atıldı. Başkan Okuroğlu görevinin başında ve ilçemizin köylerini geziyor, eksiklikleri saptıyor ve çözüm yolları üzerine düşünüyor. Tüm faaliyetlerimiz programa uygun biçimde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan 81 ile talimat… İzmir de iptal etti: Milli maç ekranları kurulmayacak!
Bakanlıktan 81 ile talimat… İzmir de iptal etti: Milli maç ekranları kurulmayacak!
İçeriği Görüntüle

“SEÇİLMİŞ BAŞKAN’LA YOL YÜRÜYECEĞİZ”

CHP’ye yönelik mutlak butlan sürecinin ardından ilçe örgütü olarak nasıl bir yol haritası izleneceğine dair sorumuzu da yanıtlayan Soyuer, “Biz seçilmiş Başkan Özgür Özel ile yol yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Muhabir: BİRKAN YÜKSEL