Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan kurul toplantısını CHP İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantının gündeminde saha çalışmalarının planlanması ve dayanışma için deprem bölgesine düzenlenecek ziyaret vardı.

Yaşanan büyük depremler sonrasında tüm gücüyle deprem bölgesine gönderilecek yardımların toplanması için çaba harcayan, dayanışmalara destek olan CHP İzmir il yönetimi, dayanışmanın sürekli hale getirilmesi ve koordinasyonun sağlanması için, hem deprem bölgesinde hem de İzmir’de saha çalışmalarında tempoyu arttırıyor.

ÖBEK ÇALIŞMALARI VE EV ZİYARETLERİ HIZLANACAK

Toplantı da özellikle öbek ve seçim güvenliği çalışmalarının önemine değinen CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, öbek çalışmalarını ve ev ziyaretlerini tamamlayan CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığını örnek göstererek, tüm ilçelerin aynı başarıyı yakalaması ve İzmir’de 30 ilçede de seçimler öncesinde ev ziyaretlerinin ve öbek çalışmalarının tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Kurul toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir il başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız, il yönetim kurulu olarak saha çalışmalarını planladıklarını belirtti ve şunları söyledi;

Toplantı da özellikle deprem bölgesi dayanışmasının, İzmir’de yaptığımız çalışmalar ve o bölgede görevli il yönetim kurulu yöneticilerimiz vasıtasıyla sürdürülmesine karar verdik. Bu bağlamda il başkanımız ve yönetim kurulumuz, Adana ve Osmaniye’ye dayanışma ziyaretleri düzenleme kararı aldı. Önümüzdeki hafta deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Bir kez daha acılarını paylaşacağız. CHP İzmir olarak deprem bölgesiyle dayanışmamızı aralıksız sürdürürken bir yandan da İzmir’de saha çalışmalarını sürdüreceğiz. Bu saha çalışmalarımızda hem İzmirlilere gösterdikleri dayanışma ruhu için teşekkür edecek hem de onların dertlerini sıkıntılarını dinlemeye ve çözmek için gayret göstermeye devam edeceğiz. Toplantımızda ilçe öbek çalışmaları ve ev ziyaretleri gündemi üzerinde de görüşmeler yaptık. İl yönetim kurulu olarak öbek çalışmalarını tamamlayan ilk ilçemiz olma başarısını gösteren Güzelbahçe CHP İlçe Başkanlığımızı ve örgütünü tebrik ediyoruz. İl başkanımızda hafta içinde yaptığı ziyaretle zaten bu önemli başarı için kendilerine teşekkür etmişti.

Öbek çalışmalarının tüm ilçelerimizde, ev ziyaretleriyle birlikte tamamlanması hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir konu. Bu ziyaretlere ayrı bir önem veriyoruz. İl başkanımız toplantımızda anayasal olarak seçimlerin zamanında yapılacağını ve bunun kaçınılmaz olduğunu bir kez daha ifade ederek, öbek ve saha çalışmalarında, il yöneticilerimizin de ilçe başkanlıklarıyla koordine içinde olmasını istedi

Editör: Özlem Çimen Durmaz