Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Kahramanmaraş depremleri sonrasında başlatılan İzmir Dayanışmasına katkı veren, İzmir’in ekonomi ve iş dünyası kurumlarına yaptığı teşekkür ziyaretlerinin ardından, İzmir’in spor kulüplerini de ziyaret ederek verdikleri desteğe teşekkür etti.

İzmir dayanışmasının, İzmir’i İzmir yapan tüm dinamiklerin katılımıyla büyümeye devam ettiğine vurgu yapan il başkanı Şenol Aslanoğlu, Deprem bölgesinde gördüğü manzaranın ve yaşanan yıkımın boyutlarının, yardımların sürekli olmasına gerek duyulduğunu açıkça gösterdiğini, İzmir’in bu birlikteliği sürdürmesi için tüm desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Altay Spor Kulübü

Spor kulüplerine ziyaret ve teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir dayanışmasına katılan kurum ve kuruluşlara başlattığı teşekkür ve iş birliği ziyaretlerinin ikinci turunda,

Altay Spor Kulübü Başkanı Ayhan Dündar, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Turgay Büyükkarcı, Buca Spor Kulübü Başkanı Cihan Aktaş, Göztepe Spor Kulübü Yöneticileri, İzmirspor Kulübü Derneği Başkanı Nedim Topaloğlu ve Altınordu Spor Kulübü Yöneticileri ve teknik kadrosuyla bir araya geldi. İzmir kulüplerinin taraftarlarıyla birlikte önemli kampanyalara imza attıklarının altını çizen Aslanoğlu’ndan, Göztepe ve Karşıyaka kulüplerinin deprem bölgesine yapılacak konteyner kent için başlattığı, tek tribün tek yürek kampanyası içinde çağrı geldi.

Karşıyaka Spor Kulübü Ziyareti

Yaraların sarılması topyekün dayanışmayla mümkün

Aslanoğlu şunları söyledi;

Yaşanan büyük depremler sonrası bölgeye giderek oradaki büyük yıkımı ve felaketin yol açtığı manzarayı gören birisi olarak söylüyorum ki, oradaki vatandaşlarımızın yaralarının sarılması ve o kentlerimizin yeniden ayağa kalkması ancak topyekün bir dayanışmayla mümkün. Bu dayanışmada sen ben değil, biz olarak hareket etmek zorundayız. İzmir bu dayanışmaya tüm dinamikleriyle katkı vererek örnek bir çalışma ortaya koyuyor. Odalar, Dernekler, Belediyelerimiz, Valiliğimiz ve elbette ki İzmir’in büyük spor kulüpleri bu dayanışmayı sahiplenerek büyütüyor. Bu bağlamda spor kulüplerimize hem verdikleri destek hem de taraftarlarıyla birlikte düzenledikleri kampanyalar için teşekkür ettim. Ziyaretlerimizin amacı, dayanışmayı sürekli hale getirmek ve daha da büyütme için iş birliğimizi güçlendirmektir. Birlikte yaraları sarmak, yardımları sürekli hale getirmek için neler yapabiliriz onları konuşuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm örgütümüzle her kampanyaya destek vermeye ve paydaşı olmaya hazırız. Böylesi bir durumda görev beklemek, davet beklemek yerine ön ayak olmayı tercih ediyoruz. Bu bağlamda spor kulüplerimizin de kampanyalarını sahipleniyoruz. Göztepe ve Karşıyaka spor kulüplerimizin yardım için başlattıkları tek tribün tek yürek kampanyasını çok önemsiyor ve sadece İzmirlileri değil tüm Türkiye’yi bu tarihi maç için bilet almaya ve tek yürek olmaya çağırıyoruz.

Göztepe Spor Kulübü Ziyareti

 

Editör: Duygu Kaya