Alaçatı Azmağı Sulak Alan Gözlem Parkı’nda düzenlenen Alaçatı Azmağı Sulak Alan Buluşması'na katılan Denizli, doğal yaşamı koruma ve çevre bilincini artırma amacıyla yapılan etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Sulak alanın önemine vurgu yaparak çevre koruma politikalarını anlattı ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

Ardından Ilıca'daki esnafları ziyaret eden Denizli, ilçedeki esnafın sorunlarını yerinde dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnaf ziyareti sırasında ekonomik kalkınma ve işletme destekleri konuları da ele alındı.

Günün son etkinliği olan Dalyan Gençlik Derneği ziyareti ile Lal Denizli, gençlerle buluşarak gençlik projeleri ve beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla katılımını teşvik etmek amacıyla yapılan ziyarette, gençlerin talep ve önerileri dikkate alındı.

Kent konseyi ve gençlik derneği

Kent Konseyi projesi ve Dalyan Gençlik Derneği’nin birlikteliği ile başarılı işlere imza atılabileceğini söyleyen Denizli, düşüncelerini şu sözlerle vurguladı: ‘’Dernekleşme ve bu dernekle buradaki öğrencilere destek olmanız çok önemli. Bu konuda kuracağımız Kent Konseyi ile iş birliği içerisinde çalışmalarınıza devam etmenizi çok isterim. Yine bu Konsey altında kurulacak Gençlik Meclisinde yer alırsanız gençlerin sorunlarını duyurmak ve çözüme ulaştırmak adına büyük bir adım atmış olursunuz.’’


Gençlere eğitim ve sosyalleşme imkanı

Sosyal alanların pahalılığında dolayı gençlerin yeterince sosyalleşemediğini vurgulayan denizli bu konudaki çözüm önerisini şu sözlerle dile getirdi: ‘’Gençlerin Çeşme’de sosyalleşecek alanları yok ne yazık ki. Pahalılıktan dolayı gençler dışarı çıkmaya çekiniyorlar. Kuracağımız gençlik merkezi ile hem etüt merkezi ve kütüphanemiz olacak, hem de hobi kursları, spor alanları ve müzik stüdyosu ile sosyalleşecek. Yine bu merkezde kariyer merkezi ve rehberlik hizmetleri de verilecek.’’ 

Gençler sporla buluşacak

Spor tesislerinin yetersizliğinden kaynaklı gençlerin sportif faaliyetlerde yetersiz kaldığını düşünen Lal Denizli spor tesislerini artırmaya yönelik çalışmaları olduğunu ifade etti.
‘’Spor tesislerini artırarak gençlerin sporla buluşmasını sağlayacağız. 2 adet spor salonu projemiz hazır. Olimpik yüzme havuzunu hızlıca bitireceğiz. Talep olan tüm spor dallarının altyapısı için çalışma yapacağız.’’
Mahallerimizin tamamını kalkındıracağız

Ziyaret sırasında Dalyan ve diğer tüm mahallelerin değerlerinin yüceltileceğini ve bu değerlerin ışığında mahallelerin kalkındırılmasını sağlayacağını söyleyen Lal Denizli, düşüncesini şu sözlerle destekledi: ‘’Çeşme merkez ve Alaçatı merkezdeki turizm baskısını tüm mahallelere yayacağız. Her mahallemizin kimliği farklı, her birinin farklı değerleri ve özellikleri var. Bu farklılıklardan faydalanarak tüm mahallelerimizi kalkındıracak projeler ortaya koyacağız. Örneğin Dalyan da balıkçılık alanında ilerleme kaydetmesi gereken bir mahalle. Bunu destekleyeceğiz.’’

Partiye katılan üyelere rozetlerini takdim etti

Lal Denizli, Dalyan Gençlik Derneği ziyareti sonrasında Çeşme Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partiye yeni katılan üyelerin rozetlerini takdim ederek kendilerine hoş geldiniz dedi.

Denizli, ziyaretleri sonrasında halkın beklenti ve taleplerine duyarlılıkla yaklaşarak, Çeşme'nin gelişimine ve yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Editör: Esra Seyirden