İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde silahlı çatışma yaşandı. Polis çevredeki vatandaşlara 'yere yatın' ve 'dışarıda kimse kalmasın herkes içeri geçsin' uyarısında bulundu. Polis ekiplerinin saldırganların peşinde olduğu öğrenildi.

CNN TÜRK muhabiri Sema Akbulut da şu bilgileri paylaştı:

Şuan Çağlayan Adliyesi içindeyim. Giriş çıkışlar kapatıldı. Her şey çok hızlı gelişti. Bir anda Basın Odası'nda herkesin geriye doğru kaçıştığını gördük. Şuan ön kapıda giriş çıkışlar kapatıldı. İki grup arasında bir tartışma çıktığı söylendi. An itibariyle Adliye içinden çıkışlar yapılıyor. Şuan ben de çıkabildim. Olayın hemen ardından ellerinin kelepçelenerek içeri giriş yapıldığını söyleyebilirim. Şuanda ambulans sesleri var. Şuan yaralının olmadığını öğrendim.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde karşılaşan husumetli iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında silahla ateş edilmesi üzerine, polis ekipleri olaya müdahale etti.

Müdahalenin ardından, taraflar buradan uzaklaşırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Takviye ekiplerin de müdahalesiyle, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin adliye önündeki önlemleri sürüyor.


 

Editör: Haber Merkezi