İş insanı Perihan İnci’nin hayallerinden yola çıkarak İzmir’e kazandırdığı etkinlik merkezi BonVivant, ilham veren buluşmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Onlarca kurumsal toplantı, sergi, söyleşi, sanatçı ve sanatseveri bir araya getirerek iyi yaşamın adresi olan BonVivant, şimdi de sahip olduğu uzmanlığını ve deneyimini uluslararası seviyedeki hizmet anlayışı ile birleştiren “Etkinlik Merkezi” nin ikincisini Pasaport ’ta açtı. 

Panoramik körfez manzarası

İnci, “Alsancak’ta İzmir’in tarihini kucaklayan BonVivant, bu kez modern alt yapısı ve panoramik körfez manzarası ile kurumsal misafirlerine daha yüksek kapasiteyle Pasaport şubesiyle hizmet veriyor. İzmir’in ihtiyacı olduğuna inandığım bir merkezi, İzmir’e yakışan bir şekilde hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.’’ 
BonVivant’da, İzmir’in kalbi Alsancak ve Pasaport’ta bulunan iki ayrı mekanda   konferans, toplantı, özel davetler, sanat atölyeleri, sergiler, dinletiler, söyleşiler ve keyifli buluşmalar için farklı biçimlerde tasarlanmış birbirinden bağımsız alanlar bulunuyor. Keyifli ve ferah bir atmosferde BonVivant Brasserie’nın seçkin lezzetleri ile hizmet veriliyor. 
BonVivant, Pasaport lokasyonu içinde yer alan yüksek kapasiteli salonlarında kurum ve kuruluşların eğitim, özel etkinlik ve toplantılarına ev sahipliği yapmanın yanında kurumsal misafirleri ağırlama imkânı da sunuyor.

Editör: Esra Seyirden