İzmir,  ülkemizin en turistik şehirlerinden biridir ve burada ziyaret edilecek oldukça güzel yerler bulunmaktadır. İzmirliler yoğun trafik ve şehir kalabalığından bunalarak nefes alabileceği alanlar arıyor. Gaziemir'in Sarnıç semtinde bulunan gölet alanı da bu imkanı sağlayan yerlerden biri. Burada manzara eşliğinde keyifli yürüyüşler gerçekleştirebilir, ailenizle piknik keyfi yaşayabilirsiniz. Peki Sarnıç Gölet nerededir? Nasıl gidilir?

Sarnıç Gölet Parkı

İzmir,  ülkemizin en turistik şehirlerinden biridir ve burada ziyaret edilecek oldukça güzel yerler bulunmaktadır. Eşsiz doğal güzelliği ile de büyüleyici yerleri bulunan bu şehirde piknik ve mesire alanları da vardır. Muazzam görüntüsü ile etkileyici bir görünüme sahip bu yerlerden biri de Sarnıç Gölet parkıdır. Keyifli vakit geçirebileceğiniz bu yerde temiz havanın tadını çıkarabilir, manzarasını seyrederek piknik yapabilirsiniz.

Sarnıç Gölet'in keyfini çıkarın

Turizmin kalbi olan İzmir, her yıl binlerce ziyaretçinin gittiği bir şehirdir ve gezilecek oldukça güzel yerleri bulunmaktadır. Tarihi ve doğal güzellikleri ile ön planda olan bu şehirde tatil yerleri ve piknik alanları da mevcuttur. Sarnıç Gölet Parkı bu alanlardan biridir ve güzelliği ile oldukça etkileyicidir. Ailenizle huzurlu vakit geçirebileceğiniz bu güzel yerde piknik yapabilir, ya da haftasonu yürüyüşe çıkabilirsiniz. Sakin bir yer olan İzmir Sarnıç Gölet Parkı, sık ağaçları ile ayrıca yaz aylarında en fazla tercih edilen yerler arasındadır. Etrafında dinlenme tesisleri ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmelerin de bulunduğu bu harika yere İzmir'de iken mutlaka gelmelisiniz.

Sarnıç Gölet Parkına Nasıl Gidilir?

Sarnıç Gölet parkı, manzarası ile oldukça etkileyici bir yerdir. Eşsiz güzelliği ile büyüleyici bir yer olan Gölet parkı, şehir merkezine de yakın bir konumdadır. Ailenizle beraber piknik yapıp, keyifli vakit geçirebileceğiniz muazzam bir yer olan Sarnıç Gölet parkına ulaşım ise Gaziemir ilçe merkezinden sağlanmaktadır. Burada bulunan otogardaki araçlar ile Sarnıç bölgesine kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp