Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, hafta sonu Buca’nın köylerinde gerçekleştirdiği seçim turunun ardından, merkezde bulunan mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Buca’da girilmedik mahalle bırakmayan Başkan Kılıç, son olarak Şirinyer İZBAN mevkiini ve Can Yücel Sokak’ı ziyaret etti. Pazar günü gerçekleşecek seçimler için vatandaşlara oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunan Kılıç, “Bu seçimde kullanılacak her bir oy ülkemiz için çok değerlidir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan pazar günü sandığa gitmelerini istiyoruz” dedi.

WhatsApp Image 2023-05-22 at 17.47.41

Tek tek sohbet etti

Seçim turu sırasında Şirinyer esnafını ziyaret eden Başkan Kılıç, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları dinledi. Türkiye’nin kurtuluşunun Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde gerçekleşeceğini söyleyen Kılıç, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Adil bir düzende, adil bir paylaşımla herkes hak ettiğini alacak. Esnafımız kazanacak, üreticimiz kazanacak, çiftçimiz kazanacak. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Yeter ki bizler sandığa gidelim. Oylarımızı kullanalım” diye konuştu.

Her oy kıymetli

Bu seçimin Türkiye tarihi için kritik önemde olduğunu vurgulayan Kılıç, “Bu seçimde kullanılacak her bir oy ülkemiz için çok değerli, ülkemiz bir dönemecin eşiğinde bulunuyor. Ya kurucu değerlerimizin yaşatıldığı aydınlık bir ülke olacağız ya da karanlığa mahkûm olacağız. O nedenle herkesi pazar günü demokratik hakkını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

WhatsApp Image 2023-05-22 at 17.47.45

Can Yücel’de gençlerle buluştu

Daha sonra Adatepe Mahallesi’nde bulunan Can Yücel Sokak’a geçen Başkan Kılıç, burada esnaf ve gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yeni bir Türkiye dileklerine ortak olan Kılıç, “Bu sizlerin elinde. Hepinizi pazar günü sandığa bekliyorum. Hep beraber bu gidişatı durduracağız. Hayallerinizdeki o güzel ülkeyi kuracağız” şeklinde konuştu.