Bahçelievler'de korkunç cinayet! Vahşice öldürdü, "canım istedi yaptım" dedi!

Bahçelievler'de birlikte yaşadığı yabancı uyruklu kadını taşla öldürüp buzdolabında sakladığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Şüpheli Rıza B. ile Özbekistan uyruklu Umıda Tulyaganova (40) arasında Kocasinan Merkez Mahallesi'nde birlikte yaşadıkları evde tartışma çıktı. Daireden gelen seslerden dolayı apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, evde yaptıkları incelemede taşla öldürülen Tulyaganova'nın cesedinin buzdolabında koyulduğunu belirledi.

Gözaltına alınan şüpheli Rıza B. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheli, savcılık ifadesinde pişman olmadığını belirterek, olaydan bir gün önce çektiği krediyle ilgili tartıştıkları maktulün eve haciz geleceği için kendisine kızdığını ve bağırdığını dile getirdi.

"Cinayette kullandığım taşı olaydan 3 ay önce balkonun kapısına koymuştum. Umıda ile zaman zaman tartışıyorduk ne olur ne olmaz diye taşı koydum. Olaydan bir gün önce çektiğim krediyle ilgili tartışmıştık, eve haciz gelecekti bunun için bana kızıp, bağırıyordu" dediği kaydedildi.

"Daha sonra o gidip uzandı" diyen Beler, "Ben de taşı alıp 5 defa kafasına vurdum. Bana 'Seni seviyorum aşkım ne olur yapma' diyordu. Sonra boğazını sıktım, hala sesi geliyordu. Öldürmek için epey uğraştım, belki bir saat uğraşmışımdır, dokuz canlıydı. Her yer kan olmuştu. Sonra kollarını kestim, amacım kokmaması için tamamen parçalayıp buzdolabına koymaktı. Denedim ama parçalayamayınca gidip testere aldım. Ertesi gün gidip para çektim banka borcunu ödeyip icrayı kaldırdım. Ramazan ayında öldürdüm. Keşke bu ayda yapmasaydım günah oldu. Pişman değilim üstüme geldi. Canım istedi yaptım. Olayı tasarlamadım" dedi.

Savcılıkça nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderilen Rıza B'nin tutuklanmasına karar verildi.

Editör: Özlem Çimen Durmaz