Dizi oyuncusu, sinema filmi oyuncusu ya da reklam filmi oyuncusu olmak isteyen tüm oyuncu adaylarının ilk tercihi olan AliA ajans, tüm Türkiye’de aktif setleri ile dikkat çekiyor. Dijital platform ve ulusal kanalların AliA Ajans oyuncuları ile dolu olmasının sırrını AliA yetkilileri, tüm Türkiye’de oyuncu ekibinin bulunması, yapım firmalarının da oyuncu ihtiyacı karşısında ilk tercihinin AliA Ajans’ın oyuncuları olduğunu belirtiyor.

Oyunculuk sektöründeki yanlış algılardan birinin de oyuncu olmak için İstanbul’da yaşamak gerektiği algısına değinen AliA yetkilileri, “Tabii ki birçok sektör gibi İstanbul oyunculuğunda merkezi ancak birçok proje Anadolu’da çekiliyor” diye belirtiyor ve devam ediyor:

“Örneğin; AliA Ajans oyuncuları ile dolu Kaçış Dizisi Antep’de çekimleri yapılan Antep, Urfa, Mersin, Hatay oyuncularımızın rol aldığı bir projedir. Sefirin Kızı, Son Yaz, Ada Masalı oyuncu ana kastı olduğumuz İzmir, Aydın, Muğla oyuncularımızın rol aldığı projelerden bazılarıdır. Şu an vizyonu için gün saydığımız Atatürk projesinde; Çanakkale, Balıkesir, Sakarya, Bursa oyuncularımız rol alırken, Ankara ve Eskişehir’de de birçok dizi reklam projelerimiz yer alıyor. Neden AliA Ajans oyuncularının tercih edildiği sorusunun cevabı da tam olarak budur; eğer bir yapım firmasıysanız siz de oyuncu ihtiyacınız olduğunda Türkiye’nin tüm şehrinde güçlü oyuncu ekibi bulunan AliA Ajans’ı tercih ederdiniz. Oyunculuk ajansı tercihinde AliA Ajansı seçen, oyunculuk başvurusu ile hergün gücümüze güç katan, gece gündüz setlerde aile olduğumuz tüm AliA Ajans oyuncularına teşekkür ederiz. Yeni projeler de AliA Ajans oyuncularını izlemeye devam edeceksiniz…”

https://www.dizifilmoyuncusu.com/basvuru yeni yüzler için oyunculuk başvurularınızı bekliyoruz.

oyunculuk başvurusu, oyunculuk Ajansı,  AliA Ajans, AliA Ajans şikayet, AliA Ajans güvenilir mi, En güvenilir ajans, AliA Ajans Sözleşme İptali, AliA Ajans sahibi kimdir,  AliA Ajans Oyuncuları, AliA Ajans yorum, AliA Ajans şikayetim var, şikayet alia, İzmir oyunculuk ajansı, izmir oyunculuk eğitimi, izmir kamera önü oyunculuk

Editör: Duygu Kaya