Torbalı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl dolu dolu bir festival ile kutlayacak. Bugün başlayıp hafta sonuna yayılan "19 Mayıs Gençlik Festivali", spor, sanat ve eğlenceyi bir araya getirerek Torbalı’da bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Festivalin ilk gününde fidan dikimi ve bisiklet turu düzenlenecek. Pazar günü ise Koruluk, Ayrancılar, Çaybaşı ve Pancar'da etkinlikler düzenlenecek ve festival coşkusu tüm ilçeye yayılacak.

Torbalı Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler kapsamında jimnastik ve taekwondo, yoga ve pilates, basketbol, zumba, futbol, voleybol, güreş gibi spor etkinlikleri de yer alacak.

Aynı zamanda halat çekme, çuval yarışları gibi geleneksel ve eğlenceli etkinlikler de yapılacak.

İzBB’nin 2024 yılı gelir-gider hesabı belli oldu: İşte belediye ve iştiraklerin borç tutarı! İzBB’nin 2024 yılı gelir-gider hesabı belli oldu: İşte belediye ve iştiraklerin borç tutarı!

Etkinliklerde Colorfest'in DJ performansı ise gençlere coşkulu anlar yaşatacak.

Neslihan Demir ve Veli Ağbaba gençlerle buluşacak

Cumartesi akşamı Türk voleybolunun efsane ismi Neslihan Demir saat 19.00'da gençlerle buluşacak. Pazar günü ise aynı saatte CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gençlere seslenecek.

Aynı akşam saat 20.30’da Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Metin Tekin, ünlü spor sunucusu Irmak Kazuk’un moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşiyle Torbalı’da futbolseverlerle bir araya gelecek.

Kaynak: TORBALI BELEDİYESİ