Çift saatler evrenin bize mesajlarını ulaştırabilmek için seçtiği kanallardan biri. Gün içerisinde çok sık olarak çift saatlere rastlayabiliriz. Peki 13:13 saat anlamı nedir? 13:13 ile evren bize hangi mesajı iletmeyi istemiş olabilir?

13:13 Çift Saatinin Anlamı - Dileğiniz gerçek oluyor!

Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Sonunda dileğiniz gerçek oluyor. 13:13 saati şu anlamlara gelebilir:

-Gerçekçilik

-Yenilenme

-Yeniden doğuş

-Değişim

Bu saat yaşamınızda yeni bir döngüye hazır olduğunuzu ifade eder. Dileğiniz ne olursa olsun, sizi neşe ve umutla dolduran yeni bir yola girdiğiniz kesin! 13:13 saati karşınıza çıktıysa bunun tadını çıkarın, çünkü evren size çok güçlü bir mesaj gönderiyor. Son dönemlerde zorlu günler geçirmiş olabilirsiniz ve bu saat aracılığıyla içinizi ferahlatmak istiyor.

13:13 - Koruyucu meleğiniz sizi kanatları altına alıyor

Nihayet karanlık bir dönemin dışına çıkıyorsunuz. Kişiliğinizi derinlemesine ele aldınız ve uzun bir düşünme sürecinin ardından artık değişim vaktinin geldiğini anlıyorsunuz. Koruyucu meleğiniz buna kendinizi hazır etmeniz ve özgüven duymanız için size pozitif enerji yolluyor. Muhtemelen karanlık bir dönemden ya da en azından bir sorgulama döneminden çıkıyorsunuz ve koruyucu meleğiniz Ieiazel sizi desteklemek ve sizinle ve izlediğiniz yolla ne kadar gurur duyduğunu söylemek için yanınızda olduğunu göstermek istiyor. Derin bir ruh araştırması yaptınız ve pek çok ruh araştırmasından sonra değişim zamanı geldi. Koruyucu meleğiniz size pozitif enerjiler gönderiyor, böylece yeni projeler geliştirmeye hazır ve kendinden emin hissediyorsunuz. Bu saat size durumunuzun normale döndüğünü, nihayet rahat bir nefes alabileceğinizi ve hayatınız hakkında daha sakin hissedebileceğinizi söylüyor. Zorluklar geride kaldı ya da yakında bitecek, içiniz rahat olsun. Kendinizi şimdiki zamana demirlemeniz, geçmişi ve geleceği unutmanız ve yalnızca burada ve şimdi yaşadıklarınıza odaklanmanız gerekir. Kendinize, yeteneklerinize güvenin ve büyük ve güzel şeyler başarabileceksiniz. Bunu yapabilecek kapasitedesiniz.

Editör: Tuğkan Üsküp