27 Nisan Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Partnerinizle küçük bir tartışmanız olabilir. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Uygun bir dille ayrılık kararınızı açıklamaya çalışın. Bol kazançlı yeni iş projeleri yapacaksınız. ?ansınız açılıyor. Hayatta olumlu düşünmenin yararlarını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya az kaldı. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Sevgiliniz size gerekli olan güveni bir türlü veremiyor. Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, ilişkinizde bazı olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Eski bir iş arkadaşınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde, işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar kuracaksınız. Bu konuşmalar sizin için oldukça yararlı olacak. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Partneriniz sevginizin azaldığı konusunda kuşkulara sahip. Bununun nedenini dış etkenlerde aramaya çalışın. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, rahat olmalısınız. İş arkadaşlarınızın sizin kadar özverili çalışmaması, yükünüzü oldukça arttırıyor. İşi sizin kadar ciddiye alan yok! Duyacağınız bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgilinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olmaya başladı. Kafanızı karıştıran olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Karışıklıkları anlayışla davranarak çözümleyebilirsiniz. Gelişmeler olumlu yönde. İşinizde beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizle aranızdaki ilişkinin istediğiniz gibi olması moralinizi yükseltiyor. İkiniz birlikte kısa bir tatil programı yapabilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilere karşı çok kibirlisiniz. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Sağlıkla ilgili şikayetiniz giderek azılıyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Partnerinizle aranızdaki ilişkiler biraz gergin olabilir. Ona karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Fakat, sizin anlayış göstermeniz gerekiyor. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Cazibenizle göz kamaştırıyorsunuz. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek gibi. İş hayatınızda aceleci olmayın. Telaşlı bir yapı, sahip olduğunuz enerjiyi yönlendirmede hatalar yapmanıza neden olabilir. Fakat savaşmak ve çaba göstermek istemiyorsunuz. Harcama dürtülerinizi bir süreliğine de olsa frenlemeniz gerekiyor. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. ?u sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Partnerinizle aranızdaki tek sorun yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, fakat daha açık konuşmak, bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin farkına varın. Ortaklık ve işbirliği konularında bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Önemli bir projede birlikte hareket ettiğiniz kişinin beklediğiniz performansı göstermediğini fark edebilirsiniz. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili hoş haberler var. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri çok yönlü. Takıldığınız konularda biraz detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde ilgi çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz söz konusu. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

Editör: Esra Seyirden