Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 4 Mayıs Cumartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşk hayatınız açısından renkli bir gün. İçinizde yeni duygusal oluşumlar yaşayabilirsiniz. Değişimin olumlu olması için ani duygularınızı kontrol altına almaya çalışın. Akşama doğru biraz dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. İnsanlar duygularınıza duyarsız kalabilirler. Fakat bunun için onları kırmamaya özen gösterin. Ani hareketlerden ve karşınızdaki insanı kıracak sözlerden uzak durmanız sizin menfaatiniz açısından yararlı olacak. Aksi halde çevrenizdekileri kaybedebilirsiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal yaşamınızla ilgili hayallerinizin gerçekleşme oranı yüksek. Sizi güçlü kimliği ile etkileyip anlayışınızda değişim yaratabilecek bir kişi karşınıza çıkacak. İkili ilişkilerde fazla düşünmeden harekete geçebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni projeler yapmak istiyorsunuz. Görüşmeleriniz olumlu geçecek. Değişen duygularınız ani harcamalar yapmanıza neden olabilir. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızdaki olumlu değişiklikler geleceğe yönelik kararlar almanızda sizi zorlayacak. Artık onsuz olamayacağınızı anladınız, karar verirken zorlanmanız gerekmiyor. Bırakın duygularınız mantığınızın önüne geçsin. İçinizde bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji var. Bu enerji hareketlerinizi oldukça etkileyecek. Pozitif enerjiniz olumsuz olayları olumluya çevirecek kadar güçlü. Yatırımlarınızı riske edip daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Bu konuda kazançlı çıkacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bu gün şans melekleri sizden yana. Farklı ortamlarda tanışacağınız kişilerle duygusal yakınlık kurabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz olumsuz durumdan kurtulmanız için sadece biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bugünlere gelmek için çok çaba ve emek sarf ettiniz. Tam işin sonuna gelmişken fevri tavırlarınız her şeyin sonunu getirebilir. Ailenizden göreceğiniz destek sayesinde uzun süredir hayalini kurduğunuz ev sizin olmak üzere. Fazla kilolar sağlığınızı da etkiliyor unutmayın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinizden uzakta olmanız onu ihmal etmenizi gerektirmez. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İşinizle ilgili yeni projeler üretebileceğiniz, sistemle ilgili değiştirmek istedikleriniz konusunda yaratıcılığınızın artacağı bir gün. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Gereksiz yere kuruntulara kapılmanız sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor. Boş yere üzüyor ve üzülüyorsunuz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bu gün aşkla çok fazla ilgileneceksiniz. Aşkı bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü aşk sizi bulacak. Orijinal fikirleriniz iş hayatınızda hiç ummadığınız bir yükselmeye yol açabilir. Çevrenizin baskıları sonucu değişmeye çalışmayın. Her anlamda doğru yolda ilerliyorsunuz. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Eğer hayatınızda hiç kimse yoksa veya yanlış bir seçim yaptıysanız, yıldızlar bugün sizden yana. Önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Seçiminizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, bunu düzeltmek kendi elinizde. Başkalarından yardım beklemeniz umutsuzluğa düşmenize yol açabilir. Borç almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha düşünmenizde fayda var. Bahar yorgunluğu salgını sizi de etkisi altına alabilir. Spor yaparak ve yürüyerek bundan kurtulabilirsiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Karşı cinsin dikkatini çekmek için boşuna uğraşmayın. O sizi çoktan fark etti ve sizin adım atmanızı bekliyor. İşle ilgili planlarınızın başarısızlığa uğraması sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Başka hedeflere yönelin! Belki de sizin gibi düşünen biri ile tanışabilirsiniz. Heyecanlanmayın, sadece sabırlı olun. Önümüzdeki günler sizi müjdeli haberler bekliyor. Ani ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız iyi olur. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Günün tadını çıkarın. Duyularınız çok iyi. Size uymayan konuları hemen fark edebiliyorsunuz. Üzerinizde müthiş enerji sayesinde hiçbir şey sizi durduramaz. Fiziksel canlılığınız çok güçlü ve özellikle aşk hayatınız hareketli olabilir. Ukalalılığınız arkadaşlarınızı kırsa da sizi belli etmiyorlar. Geleceğe yönelik birikimleriniz için yıldızlar size en uygun yolu gösterecekler. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Bugün duygusallığınız sizi huzursuz edebilir. Artan güvenlik ihtiyacınız karar vermenizi zorlaştırıyor. Duygularınızın sesinden çok mantığınızın sesini dinlemenizde yarar var. Duygularınızın mantığınızın sesini bastırmasına izin vermeyin ve düşündüklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Editör: Esra Seyirden