Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 5 Mayıs Pazar  günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygularınızın düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyeceği bir gün. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız. Gereksiz bulduğunuz bazı işlerle ilgilenmek canınızı sıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızla uyum halinde olmanız işlerinizi kolaylaştıracak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Parlak bir gün. Gerek iş gerek özel hayatınızda her şey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla her şeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yüksek enerji size gerginlik veriyor. Özellikle açık havada yürüyüş, resim yapmak veya toprakla uğraşmak size iyi gelebilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Kalbiniz yeni bir aşka hazır. Duygularınız bazen aşık olmamanız gerektiğini söylese de kendinizi kaptıracağınız biriyle tanışacaksınız. İşte istediğiniz başarı çok yakın. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Evdeki sorunları fazla büyütmeyin, her şeyin çaresi var. Gelecek için maddi birikim yapmaya başlamalısınız. Sağlığınız yerinde fakat duygusal sorunlar sizi strese sokabilir. Dengeli beslenmeye dikkat edin. Aşırı yiyip içmeyin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Hızlı ve beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Karşınıza sizi heyecanlandıracak biri çıkabilir. Ayaklarınızı yerden kesecek coşkulu bir aşk yaşayabilirsiniz. İş konularında kendinizi güvende hissedeceğiniz kararlar almalısınız. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınız hızlanacak. Parasal konulara yönelik beklentileriniz de büyüyor. Sizi maddi anlamda rahatlatacak bir sürpriz karşısında heyecanlanabilirsiniz. Yakın akrabalarınızın ve dostlarınızın sorunlarına çözüm bulabilir, ilişkilerinizi sıcak hale getirebilirsiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Bu günü gerilimsiz ve rahat bir şekilde geçireceksiniz. Amaçlarınıza rahatça ulaşmanız mümkün. Fakat çevrenizdeki kişilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar çözümleniyor. Ofisteki çalışmalarınızı serinkanlılıkla sürdürebilirseniz bir süre sonra işinizden keyif aldığınızı görebilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek azalıyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman, zaman olayları iki kere düşünmeye çalışın. Akşamüstü kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Beklemediğiniz yakınlaşmalar gününüzün hareketli ve neşeli geçmesine yol açacak. Aşk hayatınızda edindiğiniz yanlış izlenimler yüzünden kaygı duyuyorsunuz. Gelecek günler, tespitlerinizin ve kaygılarınızın ne kadar yersiz olduğunu size gösterecek. İş hayatınızda problem istemiyorsanız, sorun yaratan insanlardan uzak uzun. Aklınızdaki fikirleri hayata geçirmek için uygun bir dönem. Başarı sizi bekliyor. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden