Son dakika haberine göre Erdoğan’ın koruma ekibi, Şırnak İdil'de trafik kazası geçirdi. Kazada 1 polis memuru şehit oldu, 2'si polis memuru 3 kişi yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingin ardından Mardin'e doğru yola çıktı. Ancak Erdoğan'ın koruma ekibi, yolculukları sırasında İdil ilçesinde trafik kazası geçirdi. Şehit olan polis memurunun Fırat Dere olduğu bildirildi.

Şehit ateşi Denizli'ye düştü: Acı haber baba ocağını yasa boğdu Şehit ateşi Denizli'ye düştü: Acı haber baba ocağını yasa boğdu

Erdoğan, Mardin mitinginde şehit olan polis memuru Fırat Dere’ye Allah’tan rahmet diledi. Erdoğan, “Yaralı memurlarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak programında görevi sırasında trafik kazası geçirerek şehit olan polis memurumuz Fırat Der'e Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Esra Seyirden