Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı işler dışında aşklarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Yeniden Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Yılmaz'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. 

Tam bu dedikodular almış başını yürürken, Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "O kaddaaaar!" notuyla gizemli bir paylaşım yaptı. Yalnızca kot pantolonu ve siyah topuklu ayakkabısını görünen kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Gizemli topuklu ayakkabının sahibi kendi yaptığı paylaşımla ortaya çıktı, Cem Yılmaz'ın yeni aşkı pilates eğitmeni Necla Karahalil olduğu anlaşıldı.

Cem Yılmaz'la aynı sektörü paylaşmayan Necla Karahalil, sosyal medya hesabından yaptığı kokteyl ve yemek tarifleriyle epey ilgi görüyor.

Karahalil, "Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerineee, ollllleeey" notunu düştüğü son paylaşımıyla öne çıktı. Sevgilisi Cem Yılmaz bu fotoğrafa kayıtsız kalamayıp sevgilisine kalp emojisi yolladı. Böylece aşk belgelenmiş oldu.

Çiftin, arasındaki yaş farkı gündem oldu. Necla Karahalil'in 37 yaşında olduğu ortaya çıktı. Çiçeği burnunda sevgililerin arasında 13 yaş fark bulunuyor. Cem Yılmaz ise 50 yaşında...

Editör: Duygu Kaya