İZ GAZETE-- İzmir, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde tercihini yaptı. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP İzmir’de 14 milletvekili çıkarırken, AKP 8, İYİ Parti 3, Yeşil Sol Parti 2 ve MHP 1 ismi milletvekili çıkardı.

CHP, İzmir'de 2 bölgeden de yedi vekil çıkarırken, 1. bölge 8. sıradan aday olan CHP'li Devrim Barış Çelik ise listeye giremedi. Çelik yaptığı açıklamada, "Çok koştuk, çok çalıştık ama maalesef olmadı. Yolumuza, bir parti neferi olarak devam ediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Tüm İzmir halkına teşekkür ederim

Çelik'in yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

"İzmir 1. bölge 8. sıra milletvekili adayı olarak yola çıktık. Çok koştuk, çok çalıştık ama maalesef olmadı. Milletvekili seçilemedik. Yolumuza, bir parti neferi olarak devam ediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu süreçte bize gönülden destek veren örgüt emekçileri başta olmak üzere, yol arkadaşlarıma ve tüm İzmir halkına teşekkür ederim."

Editör: Duygu Kaya