İpek Kirpik Neden Tercih Edilir?

Daha uzun, doğal ve gür kirpiklere sahip olmayı hangi kadın istemez ki? Kadınlar kirpiklerinin her daim uzun ve hacimli olmasını ister. İstenilen etkiyi alabilmek içinde en çok maskaralardan ve takma kirpiklerden yardım alırlar. Maskara veya takma kirpikle uğraşmak yerine uzun kirpikli görünmeyi sağlayan ipek kirpik uygulaması daha çok tercih edilmektedir.

Merkezimize uğrayarak istediğiniz ipek kirpik modelleri tercihi yapabilirsiniz. İpek kirpik, tamamen saf ipekten imal edilir ve esnek yapıya sahip olan kirpik türüdür. Sentetik kirpik türlerine nazaran daha estetik görünür. Doğal yapıştırıcılar yardımıyla üst göz kapağındaki kirpik diplerine yapıştırılır. Seyrek veya ince kirpiklere sahipseniz bu uygulama ile beraber daha dolgun kirpiklere ulaşabilirsiniz.

İpek Kirpik Uygulaması

Merkezimizde ipek kirpik uygulaması kolay bir şekilde uygulanır. Uzmanlar tarafından kadınların yüz şekline ve göz formuna uygun olacak şekilde ayarlanır. İpek kirpik boyutu ve çeşitlerinin nasıl uygulanacağına karar verilir.

Abartıdan uzak durmak istiyorsanız tekli kirpik, yoğun görünmesini istiyorsanız ise 3D ipek kirpik uygulaması tercih edebilirsiniz. Daha göze çarpan kirpikler istiyorsanız 6d ipek kirpik ile sizi memnun edecek şekilde uygulamayı yapmaktayız. Farklı çeşitlerde uygulandığı için ipek kirpik fiyatları birbirinden farklıdır.

Editör: Duygu Kaya