İzmir'de beklenen sağanak yağmur etkili olmaya başladı. Yağmur nedeniyle ulaşım da olumsuz etkilendi. Vapur seferleri iptal edilirken bir açıklama da İzmir Metro'dan geldi.
Yapılan açıklamada: "Hava muhalefeti nedeniyle Konak Tramvayı’nda işletim Fahrettin Altay - Atatürk Spor Salonu durakları arasında gerçekleştirilmektedir. Atatürk Spor Salonu - Halkapınar durakları arasında ESHOT otobüsleri ile ulaşım sağlamaktadır. Bilginize sunarız."
Bir diğer duyuruda ise, "Sayın Yolcularımız, Hava muhalefeti nedeniyle İzmir Metrosu’nda Fahrettin Altay - Göztepe İstasyonları arasında 8 dakika arayla ring seferi yapılmaktadır. Göztepe -Evka 3 İstasyonları arasında seferlerimiz plana uygun olarak devam etmektedir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.
Seferler normale döndü
Son yapılan açıklamada ise, "Sayın Yolcularımız, Konak Taramvayı’nda seferlerimiz plana uygun şekilde devam etmektedir. Saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.