İZ GAZETE- CHP Buca İlçe Başkan adayı Ali Hıdır Uludağ, İlçe başkanlığına aday olma sebebi hakkında konuşarak, "İlçe Başkanlığı önemli ve onurlu bir görev çünkü partinin çalışmalarını ve önemini yerelden anlatmaniz gerekiyor. Türkiye'de yoksulluk var ve demokrasiden eser yok. Bu rejim tek kişinin rejimi ve bu rejimle hukuk devletinin oluşması mümkün değil. Toplumun her kesimiyle görüşmek istiyoruz ve bizde ayrıştırmaya yer yok. Bu inançla yola çıktık ve birçok insanın bizi desteklediğini biliyorum. Ne güzel ki gönüllere girmişiz ve bu arkadaşların vicdanında yer edinmişiz. Ama hizmet gerek. Hizmet etmeliyiz. Biz geldiğimizde partimizin çıtasının birkaç metre yükseleceğine inanıyoruz. Gereğini yapacağız" dedi.

'SİYASET AMAÇ DEĞİL, HİZMET İÇİN BİR ARAÇ' 

Siyasetin hizmet etmek için bir araç olduğunun altını çizen Ali Hıdır Uludağ, "Siyaset bir amaç değil, bir araç. Hizmet yapmak için kullanılan bir araç. Temel amaç her zaman hizmettir. Biz hazırız. 20 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Sorumluluklarimizi biliyoruz ve yapacağız. Genel merkezimizin ve sayın başkanımızın önderliğinde iktidar olacağız" dedi. 

'KİMSEYİ ÖTEKİLEȘTİRMİYORUM' 

Kolektif bütünlüğe inandığını ifade eden Uludağ, "Ben kolektif akıla inanan biriyim. Bütün delege arkadaşlarımız ve bütün üyelerimiz bizim ortak aklımızın eseridir. Hiç kimseyi ötekileștirmiyorum. Benim hiçbir yapıyı kendime uzak görmem mümkün değil, ben CHP'nin bir adayım. Herkes destek verebilir, herkes bana sahip çıkabilir. Bizim üzerimize düşen projeler ve görevleri ortak akılla, hep birlikte yerine getireceğiz" diye konuştu. 

'BEN HALKIN ADAYIYIM' 
Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkan adayı Uludağ,  "Ben halkın adayıyım, şu belediye başkanı beni destekliyor diye yola çıkamam ama onlar da desteklerse mutlu olurum. Hepimizin hedefi ortak, hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi için hizmet ediyoruz. Ben Buca halkı için adayım" dedi.

Editör: Haber Merkezi