Menderes belediye başkanlığı için CHP’de güç birliği gerçekleştirildi. Bugün saat 15.00’te Menderes Belediyesi önünde Menderesli seçmenlerle birlikte Menderes belediye başkanı aday adayı Dr. Osman Sirkeci ile biyolog  İbrahim Kara belediye başkan aday adaylığından Doç. Dr. Turgut Gümüşoğlu lehine çekildiklerini ve birlikte yol almak istediklerini açıkladı. Doç Dr. Turgut Gümüşoğlu Menderes Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. 


Turgut Gümüşoğlu İzmir Menderes İlçesi Sancaklı mahallesinde yaşayan Almanya’da eğitimini tamamlamış, Türkiye’de çeşitli üniversitelerde dersler veren ve Sancaklı’da kurduğu uygulamalı modern serasıyla aynı zamanda çiftçilik yapan bir Menderesli olarak belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. 

Akıllı Kent Akıllı Tarım projesini sunacak

Gümüşoğlu yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde Doç. Dr. Turgut Gümüşoğlu, Prof. Dr. Kamuran Elbeyoğlu, Dr. Osman Sirkeci ve biyolog İbrahim Kara’dan oluşan tecrübeli uzman ekibi ile hayata geçireceği yeni siyaset yeni belediyecilik anlayışını, akıllı kent, akıllı tarım ve sosyal-kültürel projelerini kamuoyu ile paylaşacağını belirtti.    
 

Editör: Esra Seyirden