Ünlü komedi dizisi "The Office" yeniden çekiliyor, bu sefer Avustralya'da! Başrollerinde Steve Carell ve John Krasinski'nin yer aldığı Amerikan yapımı dizi, Ricky Gervais'in başrolünde olduğu İngiliz versiyonunun büyük bir başarı elde etmesinin ardından sevilen bir yapım haline gelmişti.

Yeniden çekilen Avustralya versiyonunda ise kadın bir patronun hikayesi anlatılacak ve Hannah Howard karakterine Felicity Ward hayat verecek. Steve Carell'in ikonik Michael Scott karakterinin yer almayacağı bu yeni versiyon, farklı bir perspektif sunarak izleyicilere farklı bir deneyim yaşatacak.

"The Office" dizisi 2001 yılında yayınlanmaya başlamış ve o zamandan beri birçok ülkede farklı versiyonlarıyla izleyicilerle buluşmuştur. Çin, İsrail, Hindistan ve Polonya gibi ülkelerde de kendi yerel versiyonları büyük beğeni toplamıştır.

Yeni "The Office" versiyonuyla birlikte Avustralya da bu sevilen diziye kendi yaratıcı yorumunu ekleyecek ve izleyicilere komedi dolu bir deneyim sunacak. Dizi tutkunları, heyecanla yeni karakterlerin ve olay örgüsünün nasıl şekilleneceğini beklemektedir.