Türkiye Gazeteciler Sendikası'nın (TGS) tarafından gazeteci Çiğdem Toker'in Cem Küçük tarafından hedef gösterilmesine karşı yapılan açıklamada "Gazeteci Çiğdem Toker'in beyanından sonra yaratılmak istenen dezenformasyonu kınıyoruz" denildi.

Cem Küçük, Çiğdem Toker'i, Fox TV'de seçim sonuçlarına ilişkin "Serbest seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirebilir mi sorusu artık kritik bir soru haline gelmiştir. Demokrasi sandıktan ibaret değildir. Demokratik protestoları kriminalize etmememiz lazım" değerlendirmesi üzerinden hedef göstermişti. Toker sosyal medya hesabından "Çiğdem Toker aynı babası gibi darbeci kafaya sahip. Babası Metin Toker rahmetli Menderes’e CHP’nin Akis dergisinde yağlı urgan manşetiyle ölümle tehdit etmişti. Kızı da çıkmış seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirmez, darbe yapılsın diyor. Utanmazlar" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye Gazeteciler Sendikasının (TGS) Toker'in hedef gösterilmesini kınayan açıklamasında "Evet, demokrasi sandıktan ibaret değildir. Gazeteci Çiğdem Toker'in bu yöndeki beyanından sonra yaratılmak istenen dezenformasyonu kınıyoruz. Sandığa saygı ama protesto hakkına, basın özgürlüğüne de saygı!" ifadelerine yer verildi.