Türkiye’nin kaderi pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile değişecek. 2.Tur için tüm hazırlıklarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü, çok sayıda gönüllü müşahitler ile birlikte sandıkların başında olacak.

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, özellikle birinci turda sandığa gitmeyen seçmenlere bir kez daha seslenerek, “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve hepimizin geleceğimizi belirleyecek seçimlere bizler parti olarak tam kadro hazırız. Bizler çok sayıda gönüllü müşahitlerimiz ve parti örgütümüzle birlikte sandıklarımızın başında olacağız. Sandıklar tamamen açılana kadar da o sandığı asla terk etmeyeceğiz. Sizlerin yapacağı tek bir şey var. O da; adınızın bulunduğu sandığa gidip oyunuzu kullanmak ve kendi kaderini belirlemek için kararınızı vermenizdir” dedi.

Uçurumdan aşağı mı yuvarlanacağız?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Vatanını seven sandığa gelsin” sözlerini hatırlatarak, bu seçimin Türkiye’nin geleceği için önemli bir seçim olduğuna dikkat çeken CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi ekonomik yıkımı yaşayan güzel ülkemizi son çıkışta kurtaracak mıyız, yoksa uçurumdan aşağı mı yuvarlanacağız? O nedenle herkes sandığa giderken bir kez daha düşünüp kararını vermeli. Gençlerimiz için, kadınlarımız için, doğmamış çocuklarımızın geleceği için kararınızı verin” diye konuştu.

Umutlarımız yeniden yeşerecek

Efes Selçuk’ta parti olarak tüm hazırlıkların tamamlandığı, çok sayıda gönüllü müşahit ve parti örgütü ile birlikte 28 Mayıs’a hazır olduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, “Ben bu vesileyle pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için aramıza katılan ve bu süreçte gönüllü müşahit olmak isteyen kadınlarımızı, gençlerimizi, vatandaşlarımızı gönülden kutluyorum. İnanıyorum ki, 28 Mayıs’ta verdiğimiz kararla umutlarımız yeniden yeşerecek ve 29 Mayıs’ta güneş aydınlık bir Türkiye için doğacak” dedi.

Editör: Duygu Kaya