DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığına bağlı tüm ilçe teşkilatları 2. Tur Cumhurbaşkanı Seçimleri için Aday Kemal Kılıçdaroğlu’nu sahada 9 bin 800 etkinlikle destekledi. Günde ortalama 16 ilçenin eş zamanlı olarak sahaya çıktığı seçim sürecinde günde 600 kapı çalınarak yaklaşık 6 bin 200 haneye ulaşıldı. Program düzenlenen mahallelerde bulunan 2 bin 800 esnafa broşür dağıtarak oy isteyen partililer, 470 kahvehane ve 330 parkta seçim çalışması yürüttü.

Milletvekili Ösen, Torbalı’da

Seçim çalışmalarını ağırlıklı olarak Torbalı ilçesinde düzenleyen DEVA Partili CHP İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen; Bornova, Bayraklı, Konak, Balçova ve Gaziemir olmak üzere 6 ilçe programlarına da katılım sağladı. Vatandaşlarla birebir temas kuran Ösen, 2. tur seçim çalışmaları kapsamında 32 Mahallede 61 program düzenleyerek vatandaşları sandığa davet etti. Çalışmalarına hiç ara vermeden seçim döneminde tam mesai yapan Ösen, İzmirlilerden Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermelerini istedi.

Ösen’den vatandaşlara çağrı

Katıldığı Torbalı halk buluşması etkinliğinde konuşan Milletvekili Ösen “Seçim hattına yaklaştığımız şu günlerde, halkın iradesinin yansıyacağı sandıkların güvenliğini önemsiyor; gönüllü sandık müşahidi olarak sandıklara sahip çıkılması konusunda vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz” diyerek her bir oyun önemine vurgu yaptı. 28 Mayıs seçimlerine coşku ve umutla hazırlandıklarını vurgulayan Ösen “Bir an bile umutsuzluğa düşmedik. Bu süreçte seçim çalışmalarımızı coşkuyla, hevesle yürüttük. Vatandaşlarımızı bir kez daha maksimum katılımla sandığa davet ediyor ve aydınlık bir Türkiye için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istiyoruz” dedi.

Editör: Duygu Kaya