Gizem TABAN ŞEBER/İZGAZETE- İzmir programına iş dünyası buluşmasıyla başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel,  İzmir Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmanın başlangıcında yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’e ve görev yapan tüm yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Soyer, yakın zamanda partinin genel merkez yöneticilerine ‘Bir teşekkür bile etmediler’ sözleriyle sitem etmişti. 
CHP Lideri Özel’in toplantıda Başkan Soyer’e teşekkür ettiği kısımdaki ifadeleri şöyle:
Buraya sevgili Tunç başkanımız ve Bornova Belediye Başkanımız Mustafa İduğ ile birlikte geldik. Önceki dönemden devam eden Dikili, Seferihisar ve Karaburun belediye başkanlarımız da aramızda… CHP çok güçlü, motivasyonu çok yüksek bir ekiptir. CHP’liler önceki görevleri, şu anki görevleri, gelecekte üstleneceği görevleriyle; motivasyonları makamdan, koltuktan ibaret olmayan, aksine yıllarca genel iktidarda bulunmamalarına rağmen idealin var ettiği kişilerdir. CHP’liler için önemli olan halk sevgisi, ülke sevgisi, Atatürk sevgisi, bayrağa bağlılıktır. Bunu taşıyan tüm yöneticilerimize Tunç Soyer başkanımızın şahsında katkıları için teşekkür ederek sözlerime başlamak isterim.

Tunç Soyer salondan ayrıldı

Toplantının başlamasının ardından Tunç Soyer, halası rahatsızlandığı salondan ayrıldı. Özgür Özel şu sözler ile duyuru yaptı:"Tunç Başkan, halası rahatsızlandığı için Kütahya'ya yola çıkmak için toplantı başlamadan önce izin almıştı. Tunç Başkanı alkışlarınızla yolcu ediyorum.  Allah sağlık afiyet versin"

Editör: Esra Seyirden