• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 %
  • BITCOIN 66.810 %0.36
  • ETHERIUM 3.125 %1.23
20°
3 hafta önce DÜNYA

Afrika ülkesi Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısını 70'e yükseldi. Tanzanya'da ise sel nedeniyle 155 kişi öldü.

3 hafta önce GÜNCEL

Dress code olarak da bilinen kıyafet kodu uygulaması, çoğu davette sıkça uygulanan bir kuraldır. Peki kendi içerisinde çeşitlere ayrılan bu uygulama ne işe yarar? Kıyafet kodu uygulaması nedir? Çeşitleri nelerdir?

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova'da Işıkkent'i ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yapılacak çalışmaları planlayarak Işıkkentlilerle paylaştı, fikir alışverişinde bulundu.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Tabip Odası 2024-2026 Dönemi Olağan Genel Kurulu, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde bugün başladı. Seçimler ise yarın ( 28 Nisan Pazar) Saat 09:00- 17:00 saatleri arasında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nde (Fuar 26 Ağustos Kapısı karşısı) gerçekleşecek.

3 hafta önce SPOR

Euroleague'in tanınmış hakemlerinden Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gittiğin Kadar Öde sistemini devreye soktu. İlk Seferihisar'da başlayan Gittiğin Kadar Öde uygulaması nedir? Gittiğin kadar öde nasıl hesaplanır?

3 hafta önce DÜNYA

Fransa'nın güneyindeki Gard'da bulunan kuyulardan birinde "dışkı kaynaklı" bakterilerin tespit edilmesinin ardından dünyaca ünlü Nestle grubunun firması Perrier'e iki milyon şişe suyu imha etmesi kararı verildi.

3 hafta önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri A101 bu kez karavan satıyor. A101'de satılan karavanın özellikleri neler?

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de güvenlik görevlisi Burak Mısırlı’nın evinde biriktirdiği 10 binden fazla kasetten oluşan koleksiyonu görenlerin ilgisini çekiyor. İçerisinde nadir eserlerin de yer aldığı koleksiyona yeni kasetleri eklemeye devam edeceğini söyleyen Mısırlı, “Bırakacağım diyorum bırakamıyorum, benim için bir bağımlılık” dedi.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Benim Renklerim, Benim Bayramım Resim Yarışması ödül törenine katılarak dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.