DAVUT CAN- Saldırgan, otomobilin kapısıyla ittiği kadının boğazını sıkıp, başına art arda yumruk, karnına ise tekme attı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntüyü izleyenler, saldırgana tepki gösterip, yakalanarak, cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulundu. 

Olay, Yeşilyurt semtinde meydana geldi. Yolda yürüyen, isimleri ve yakınlık dereceleri öğrenilemeyen kadın ile erkek, bir anda durup, tartışmaya başladı. İkili bağrışırken, park halindeki beyaz otomobiline yaklaşan adam, aracın açmak istediği kapısıyla kadını itti. Otomobile giren adam, aniden çıkıp, elinde şemsiyeyle bekleyen kadına saldırdı. Kadın, kurtulmak için boğazını sıkan adamı itmeye çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan adam, elinden aldığı şemsiyeyi yere fırlatırken, kadına da tokat attı. Kadın, başına yumruk, karnına da tekme darbesi aldı.

Kadının, yanındaki adam tarafından dövüldüğü anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Görüntüyü izleyen sosyal medya kullanıcıları, adama tepki gösterip, yakalanarak, cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

DHA

Editör: Haber Merkezi