Serdar Ortaç, altı yıl önce boşandığı İrlandalı Chole Loughnan'a vereceği 1 milyon TL'lik tazminatı ödemekte zorlanmıştı. Chole de şarkıcının evine haciz göndermişti. Çıldıran Serdar Ortaç'ın akla-hayale gelmeyecek bir yönteme başvurdu.
Serdar Ortaç, 2014'te nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanmıştı.

EŞYALARINI ÇÖP POŞETİNE KOYMUŞ
Müge Dağıstanlı Erdoğan'ın haberine göre, Serdar Ortaç Chole'nin "Evden sonra alırım" dediği ne kadar marka çanta, ayakkabı, elbise varsa 7 çöp poşetine koymuş. Şoförüne "Bunları İstanbul'daki gecekondu mahallelerine dağıt. Hediyem olsun" demiş. Chloe de olayı duyunca kriz geçirmiş.
Bu arada Serdar Ortaç, 2010 yılındaki hit şarkısı 'Poşet'i de o yıllarda canını yakan sevgilisine yapmış, kızgınlığını "Seni atacağım poşete yazık" sözleriyle anlatmıştı.




