Geçtiğimiz haftalarda İzmir adaylarını açıklayan CHP’de gözler meclis üyelerine çevrilirken; Özgür Özel, Cemil Tugay, Deniz Yücel ve Murat Bakan dörtlüsünün bir araya gelerek aday listesini şekillendirdiği ancak CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun sürecin dışında bırakıldığı iddia edildi.

Aslanoğlu söz konusu iddialara ilişkin İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal'a konuşarak, "Dün gece 23.30’a kadar Genel Başkan ile birlikteydim. Meclis üyesi listelerine dair hiçbir şey konuşulmadı. Genel başkanla meclis üyesi listesi konuşulmaz zaten." dedi.

Hiçbir şey konuşulmadı

Kartal'ın paylaşımı şu şekilde:

Az önce CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu aradı. İzmir milletvekili Rıfat Nalbantoğlu‘nun gündeme taşıdığı iddiaya açıklık getirmek istediğini söyledi. Doğrudan aktarıyorum:

“Dün gece 23.30’a kadar Genel Başkan ile birlikteydim. Öncesinde Murat Bakan, Deniz Yücel ve Genel Başkan ile birlikte anketlere dair bir sunum izledik. Hatta bunun bir kısmına Genel Başkan Yardımcılarımızdan Gökçe Gökçen de katıldı ve ayrıldı. Sonrasında yemek yedik. Meclis üyesi listelerine dair hiçbir şey konuşulmadı. Genel başkanla meclis üyesi listesi konuşulmaz zaten."

Editör: Duygu Kaya