Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrası yardımlar sürüyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saya Grup, deprem bölgesi için kullanılmak üzere 20 milyon TL fon ayırdıklarını duyurdu. Bünyesinde İzmirlilerin yakından tanıdığı FOLKART gibi dizi şirketi barındıran Saya Grup'tan yapılan açıklama şöyle:

ACIMIZ BÜYÜK
YANINDAYIZ TÜRKİYEM
Ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketi nedeniyle, hepimiz çok derin bir üzüntü duyuyoruz. Gün dayanışma günü.
Saya Grup ve grup şirketlerimiz; FOLKART, HUMANİS, VOLT MOTOR, VOLT REDÜKTÖR, VOLT TEKNOLOJİ, LİVAMİNE  deprem illerinin ve depremzedelerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 20 Milyon TL’lik fon ayırmıştır.
Ayrıca; FOLKART kendisine ait iş makinelerini, jeneratörlerini, arama kurtarmada kullanmaya uygun inşaat aletlerini, AFAD organizasyonu ile deprem illerinde kullanılmak üzere bölgelere yönlendirmiştir. Yine Folkart çalışanlarımızdan ve paydaşlarımızdan oluşan 50 kişilik eğitimli, sertifikalı, uzman bir ekip, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere bölgeye yönlendirilmiştir.
Türkiye’nin önde gelen ilaç fabrikası ve  sağlık markamız HUMANİS ise Sağlık Bakanlığı ile iş birliği içinde bölgenin ihtiyaçlarına destek vermeyi sürdürmektedir.
Tüm Saya Grup çalışanlarımız, bu kampanya dışında, bireysel yardım ve desteklerini ilgili resmi kurumlar üzerinden ilerletmektedir. Her koşulda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
Güzel ülkemizin, bu büyük felaketi dayanışma ile atlatacağına inancımız tam. Deprem sırasında hayatını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.