İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bayraklı Aday Adayı olan eğitimci Serdar Sandal, gazetemizi ziyaret etti. Seçim kampanyasıyla ilgili haber merkezimizle sohbet eden Sandal, “Bayraklı’nın 24 mahallesini karış karış gezdim. Tüm muhtarlarımızı bu ay içerisinde 2’şer kez ziyaret ederek ilçeyle ilgili projelerimi anlattım” dedi. Bayraklı’daki esnafların yüzde 90’ını ziyaret ettiğini anlatan Sandal, “2014 Mayıs’ından bu yana Bayraklı Belediye Başkanlığı için hazırlanıyorum. Hazırlıklarımın kentteki karşılığını görüyorum” dedi.  

“GÜZEL İNSANLARA İMRENİYORUM”

Politik görüşünü ‘devrimci’ olarak niteleyen Serdar Sandal şöyle konuştu: “Devrimcilik insanın insanlığa sahip çıkmasıdır. Güzel insanlara imreniyorum. Türkan Saylan’a Deniz Gezmiş’e, Uğur Mumcu’ya, Hasan Ali Yücel’e, Kazım Koyuncu’ya, Aziz Sancar’a imreniyorum. Ben değerle anılmak isterim.”

“SAHADA SADECE PROJELERİMİ ANLATIYORUM”

Uzun yıllardır Bayraklı’da yaşadığını söyleyen Sandal, “Oğlum burada doğdu. Bayraklı benim evim. Bir de Bayraklı bana benziyor. Özelikle Doğu Anadolu ve Ege Bölgesi’nden yoğun göç almış bir bölge bu özeliği ile aileme benziyor. Ben Tunceli doğumluyum eşimin ailesi Manisa ve İzmirli” dedi. Bayraklı’da sahaya indiğinde sadece projelerini anlattığının altını çizen Sandal, “Bu nedenle çok heyecanlanıyorum. Vatandaşlarla her buluştuğumda, Bayraklı’yı nasıl geliştirebileceğimizi yeniden görüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi