İlk olarak MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret eden Zeybekci, ardından partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Zeybekci’ye beraberindeki Hamza Dağ, Yaşar Kırkpınar ile Aydın Şengül’ün yanı sıra Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, AKP Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile iki partinin ilçe yöneticileri de eşlik etti.

“TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE İZMİR’E DESTEK VERECEĞİZ”

Zeybekci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Sonuna kadar yanınızdayız. Parti teşkilatımız ve ilçe başkanımızla birlikte inşallah İzmir’e destek vereceğiz.” dedi. Acar daha sonra Aliağa hakkında Nihat Zeybekci’ye bilgiler aktardı.

“İZMİR SUİSTİMAL VE İSTİSMARCILARIN ELİNE DÜŞMÜŞ”

İzmir’de yerel seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan Nihat Zeybekci, “Kolay olsaydı, bu iş Ak Partililere kalmazdı. Evet, zor biliyorum. Bundan 15 sene önce İzmir’in problemlerini çözmek kolaydı. Bugünse çok zor ama İzmirli farkında. İzmir doğuştan Allah’ın yarattığı en güzel şehirlerden bir tanesi… Muhteşem ovaların, vadilerin ve nehirlerin buluştuğu, denizi ve tabiatıyla muhteşem bir alt yapısı olan bir şehir. Maalesef mazeretçilerin eline düşmüş. Maalesef ‘ama, fakat, ancak’ diyen bahaneci, umursamazların eline düşmüş. İzmir suistimal ve istismarcıların eline düşmüş. Artık zamanı, bunu görüyoruz. Cumhurbaşkanımız adaylığımızı açıklamadan önce ‘İzmir adayı sen olacaksın’ dediğinde Baş üstüne dedik. İzmir’i gerçekten bu bahanecilerin elinden kurtaracağımıza inanmasaydık, İzmir’i ideolojik mentalitelerine kurban eden bu anlayışın elinden kurtaracağımıza inanmasaydık, bugün burada sizin karşınızda olmazdım” açıklamalarında bulundu.

GAZETE MANİFESTO

Editör: Haber Merkezi