DUYGU KAYA/ İZ GAZETE- Sosyal medyada yaptığı kadın figürlü paylaşım nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu tarafından görevden alınan CHP Tire İlçe eski Başkanı Hakan Şenoyar, Memleket Partisi’ne geçeceği iddialarına yönelik, “Ben hiçbir zaman güçlüden yana olmadım, hep haklıdan yana olurum. Bugün Türkiye’nin CHP’de… Ben, imza kampanyasında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında taş gibi durup, Muharrem İnce beni telefonla arayıp oy istediğinde ‘ben size oy vermem’ demişim” açıklamasında bulunmuştu. 


SÖZ KONUSU HABER İÇİN TIKLAYINIZ


CHP'li Şenoyar'ın ifadelerine Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz'dan sert tepki geldi. Oğuz, “Kendi çıkarları adına Genel başkanımız Muharrem İnce ve Memleket Partisi’ni alet ederek menfaat sağlama girişimleri çirkindir. Bu anlayıştaki insanları partimize kabul etmemiz zaten mümkün değildir” dedi.

‘BÜYÜK TALİHSİZLİK’

İz Gazete'ye konuşan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, “Şenoyar’ın bu açıklamaları büyük talihsizlik. Memleket Partisi, CHP’de görevden alınanların veya atılanların partisi değildir. Bizim partimiz temiz, dürüst ve şeffaf siyaset anlayışını benimseyen ve bu özellikleriyle toplumda kabul gören bir partidir. Özellikle sosyal medyada cinsiyet ayrımcılığı yaparak, yakışıksız paylaşımlar yapan birisiyle siyaseten aynı noktada buluşmamız mümkün değildir” diye konuştu.

‘ZATEN MÜMKÜN DEĞİL’

Şenoyar için, “Kendi çıkarları adına Genel başkanımız Muharrem İnce ve Memleket Partisi’ni alet ederek menfaat sağlama girişimleri çirkindir” ifadelerini kullanan Cüneyt Oğuz, “Dengesiz, tutarsız ve oportünist politikalarıyla kendisini CHP'de yeterince yıpratmıştır. Bu anlayıştaki insanları partimize kabul etmemiz zaten mümkün değildir” dedi.

Editör: Haber Merkezi