İZ GAZETE- Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda parti görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Çelebi'nin partisindeki görevlerinden istifa etmesinin ardından Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek de görevinden ayrıldığını açıkladı. Çiçek yaptığı paylaşımda, "Genel Disiplin Kurulu üyelerimizin taktir ve oyları ile seçilerek, yürüttüğüm Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanlığı vazifemden lüzumuna binaen istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Merkezi gazetemize verdiği görüşte, bu istifaları ‘uyumsuzluk, örgütlerle geçimsizlik, başına buyruk tavırların rahatsızlık yaratması’ ifadeleriyle yorumladı. Diğer yandan Çelebi’nin Sezen Aksu konusunda da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ters düşmesinin istifa sürecini hızlandırdığı öğrenildi.

DAHA ÖNCESİNDE GAZETEMİZİ HEDEF ALMIŞLARDI

Çelebi, Ankara muhabirimiz Cengiz Aldemir’in hazırladığı ‘İzmirli vekillerin Meclis karnesi’ haberini sosyal medya hesabı üzerinden alıntılayarak, “Çatlasanız da İzmirli vekiller arasında birinciyim” ifadeleriyle çıkışmıştı. Çelebi'nin paylaşımına yorum yapan Çiçek ise, " Bu kağıt parçasının İzmir’in hangi belediyeleri tarafından finanse edildiğini ifşa edelim mi? Topyekûn Çelebi vekilin tozuna yetişemeyeceklerimi bildikleri için ‘besleme’ medyalarına güçleri yetmiş" ifadelerini kullanmıştı. 

İLİŞKİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Haber Merkezi