Muğla'nın Bodrum ilçesinde polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymadığı iddia edilen ve aracıyla bir polis memurunun üzerine sürdüğü öne sürülen şarkıcı Dilan Çıtak, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Polisin üzerine araba sürdüğü iddia edilmişti: Dilan Çıtak adli kontrolle serbest bırakıldı
Olay, Bodrum’un Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Emniyet şeridinde seyir halinde olan Dilan Çıtak’a polis ekipleri "dur" ihtarında bulundu. İddiaya göre Çıtak, bu uyarıya uymayarak aracını görevli polis memurunun üzerine sürdü. Ekipler havaya ateş açarak aracı durdurdu. Bir süre araçtan inmeyen Çıtak, daha sonra gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edildi, adli kontrolle bırakıldı

Gözaltı işlemlerinin ardından emniyetteki sorgusu tamamlanan Dilan Çıtak, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. "Görevli memura tehdit" ve "görevli memura görevini yaptırmama" suçlamalarıyla hakimliğe çıkarılan Çıtak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Baro Başkanı Kaboğlu'ndan itirafçı açıklaması: Burada bir komplo söz konusu
Baro Başkanı Kaboğlu'ndan itirafçı açıklaması: Burada bir komplo söz konusu
İçeriği Görüntüle

“Yanlış anlaşılma, çözülecektir”

Çıtak, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, “Üzgünüz, ufak bir yanlış anlaşılma, çözülecektir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA