İZGAZETE- İYİ Parti İzmir İl Kongresi'ne sayılı günler kala flaş bir gelişme yaşandı. İl Başkanlığı için göreve talip olduğunu resmi olarak ilk açıklayan Öztürk Keskin adaylıktan çekildiğini açıkladı. Keskin, mayıs-haziran ayları içerisinde yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

'GENEL BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜM...'

Milletvekili aday adayı olmak için il başkan adaylığından çekildiğini açıklayan Keskin, konuya ilişkin İz Gazete'ye yaptığı açıklamada, "Genel başkanımla görüştüm. Milletvekili aday adayı olmak üzere il başkanlığı adaylığından çekilme kararı aldım" dedi.

Keskin açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Teşkilâtlardan sorumlu Genel Başkan Danışmanı Sayın Ömer Karakaş tarafından Ankara’ya davet edildim. Oylarımızı çok daha fazla arttıracağımız İzmir’de başka illerde yaşanan sıkıntıların yaşanmasına gönlümün razı olmadığını ve Sayın Genel Başkanımızı üzmeye hakkımız olmadığını ifade ettim. Bu nedenlerle Genel Başkanımızın Teşkilâtlardan Sorumlu Danışmanı Ömer Karakaş’a da arz ettiğim gibi, yaptığım istişareler sonucunda adaylıktan feragat ederek yapılacak Genel Seçimlerde “Milletvekili aday adayı” olmaya karar verdim.

Editör: Murat Attila