Özdilek İzmir, yarıyıl tatiline özel 20 Ocak – 4 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle minik misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. Her hafta sonu çocuklar, Şekilli Taş Boyama Atölyesi’nden Keçeden Oyuncak Yapımı Atölyesi’ne, İsimli Bileklik Tasarımı Atölyesi’nden Seramik Boyama Atölyesi’ne kadar pek çok farklı etkinlikte, keyifli ve verimli vakit geçirecek. Günde 4 seans halinde olmak üzere 14:00 - 15:30 ve 17:00 ve 18:00 saatlerinde ücretsiz yapılacak atölyelere, 4 - 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılabilecek. Minik misafirler velileri eşliğinde, etkinliklerden yarım saat önce etkinlik alanında kayıt yaptırabilecek.

Hafta sonları atölyelere katılarak el becerilerini sergileyecek olan minikler, hafta içi ise birbirinden ilginç ve eğlenceli şovlarla keyif dolu dakikalar yaşayacak. Katılım şartı ve kayıt gerektirmeyen Bubble Şov, Balon Katlama Gösterisi ve Sihirbaz Gösterisi 15:00 – 17:00 saatlerinde minik misafirlerini ağırlayacak.

Eğlence ve oyun dolu dakikalarla unutulmaz bir tatil anısı için 20 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Özdilek İzmir’e uğramayı unutmayın!

Editör: Duygu Kaya