Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu, AKP Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek A Haber'de katıldığı programda Youtuber ve Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

AKP Ankara Milletvekili Adayı Osman Gökçek, A Haber yayınında Oğuzhan Uğur'a yönelik "Depremde geldiler 1 hafta 10 gün dezenformasyon yaptılar, şimdi deprem bölgesine giden var mı? O bölgelerde gidip hangi insana yardım ettiler?" dedi.

Uğur'dan Gökçek'e: Burası Hatay, her zaman buradayız

Tam da dün deprem bölgesinde depremzedeler ile program yapmak için Hatay'a giden Oğuzhan Uğur'dan Osman Gökçek'e cevap geldi. “A Haber’de Osman Gökçek bizimle ilgili bir şeyler söylemiş” diyen Uğur A Haber’de yayınlanan programdan bir kesit dinletti.

Uğur, Gökçek’in görüntülerini dinlettikten sonra videoyu durdurup Osman Gökçek’e “Osman Gökçek Bey, bakın neredeyiz. Burası Hatay, her zaman buradayız” diye seslendi.

Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Oğuzhan Uğur videosunu, Atatürk bayrağını göstererek bitirdi.

Ardından yeni bir paylaşım daha yapan Oğuzhan Uğur, bu kez babası emekli Albay Hasan Atilla Uğur'un kamuoyunda kumpas davaları olarak bilinen Ergenekon davasının duruşmasında çekilen bir videosunu paylaştı. Uğur paylaşımına "Sn. Osman Gökçek, benim babam bu konuşmayı yaptığı sırada, sizin babanız FETÖ olimpiyatlarında FETÖ övüyordu. Bana vatanseverlik öğretmeyin, üzülürsünüz" notunu düştü.

Uğur paylaşımının altına "Sn. Gökçek’i de davet ettim programıma. Program sizin için. Hayat benim için" yorumunu ekledi.

Editör: Özlem Çimen Durmaz