Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Sadece karşıt görüşlerin soru sorduğu programda bir 'troll' taşkınlık yarattı. Uğur, o trollün stüdyodan çıkarıldığı anları paylaştı.

Oğuzhan Uğur videoda, "Tehdit ediliyorum. Can güvenliğimden dolayı burayı terk ediyorum" diyen kişiye sosyal medya paylaşımlarını hatırlatıp şunları söyledi: "Daha kulise çıkmadım arkamdan attığın tweete bak. İnsan gibi yanına geldim, 'canım kardeşim böyle tweetler atma' dedim... Sorulardan hangisi Kemal beyi yağlamak için soruldu?.. (Özür dilemesi üzerine) Senin özür dilemene ihtiyacım yok... At sloganını da git."

Uğur, 'troll' olarak tarif ettiği kişinin salondan çıkmasının ardından da "Bu arkadaşın herhangi bir partiyle alakası yok. Böyle arkadaşlar genelde severle. Kendi hayatlarında çok ilgi görmedikleri için birada görmeye çalışırlar. Yanına gittim arada... Buradaki AK Partili arkadaşlar üzerine alınmasın. Bu çocuğun AK Partili olduğunu düşünmüyorum. Böyle arkadaşlar vardır... Bunun 20 sene sonraki hali evlilik programında takla atan amca..." diye konuştu.

Çarşamba günü yayınlanacak

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bölüm çarşamba günü yayınlanacak. Oğuzhan Uğur, yayını şu ifadelerle duyurdu: "M.A.M. 15. Bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında."

Editör: Özlem Çimen Durmaz