Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da dopdolu bir program hazırladı. 3 gün boyunca moda rüzgarları estirecek etkinliğin basın toplantısı ise 10 Mart Cuma günü gerçekleşti.

İzmir Ticaret Odası, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği, Ege İhracatçı Birlikleri destekleriyle ana sponsoru Aldeg Group, yardımcı sponsoru ABC Bedding, saç makyaj sponsoru Altier Academia olan Rönesans Ajans’ın düzenlediği Harmoni Network ’ün iletişim sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Fashion Week’e 20-21-22 Mart tarihlerinde Hyatt Regency İzmir İstinyePark ev sahipliği yapacak.

3 gün boyunca moda rüzgarı esecek

13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımını yapacağı etkinlik, iş dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismi ağırlayacak. Etkinlik 3 gün boyunca 18.30 – 21.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Katılacak firmalar; Ozmoz, İğne İplik, Rinelli, Aldeg, FC Plus, Pecos gibi önemli markalardan oluşuyor. Katılacak tasarımcıların isimleri arasında; Nur Oskay, Taner Tabaklı, Nazlı Terzioğlu, Monvue, Lubi Atelier, Meltem Aybar, Yiğit Eryendi gibi ünlü isimler yer alıyor.

KİTVAK ile sosyal sorumluluk projesi

İzmir Fashion Week KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı)  ile işbirliği içinde deprem bölgesinden gelen kanserli çocuklara da yardım eli uzatacak. İzmir Fashion Week’e katılan her marka ve tasarımcının kıyafetleri açık arttırma ile satılarak gelirleri KİTVAk’a bağışlanacak.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı gerçekleştirilecek sosyal sorumluluk projesi hakkında düşüncelerini dile getirdi

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren “ KİTVAK ( Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) 27 yıldır onkoloji hastası ve hasta yakınlarına destek vermektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanda şimdi de depremzede ailelerin yaralarını sarabilmek için kolları sıvadık. Öncelikle onkoloji hastası çocukları olan depremzede aileleri tespit ederek onlara; barınma, yiyecek, giyecek, eğitim ve iş imkanı konularında maddi manevi yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Moda haftası kapsamında çalışmaları ile bizleri büyüleyecek olan değerli tasarımcılar, bağışladıkları koleksiyonlarının vakfımız yararına satılmasıyla da depremzede ailelere destek vermiş olacaklar. Güzel kalplerin bir araya geleceği bu etkinliği heyecan ile bekliyor ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

İzmir Fashion Week 2023 Programı

20 Mart

18.30 Ozmoz

19.30 İğne İplik

20.30 Rinelli

21.30 Aldeg

21 Mart

18.00 Nur Oskay

18.45 FC Plus

19.30 Pecos

20.30 Taner Tabaklı

21.30 Nazlı Terzioğlu

22 Mart

18.30 Monvue

19.30 Meltem Aybar

20.30 Lubi Atelier

21.30 Yiğit Eryendi

Bilgi için:

Harmoni Network

Kurumsal İletişim Ajansı

İletişim

Tel: 0546 1266870

Web: https://harmoninetwork.com/

Mail: [email protected]

Editör: Duygu Kaya