Migros, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleneksel ‘Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği’yle kutluyor. Bu yıl 28. kez Devlet Tiyatroları iş birliğiyle düzenlenecek olan şenlik kapsamında Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Sivas, Trabzon ve Van illerindeki 12 sahnede 12 farklı çocuk oyunu sergilenecek. Şenlik kapsamında Migros mağazalarından alınan ücretsiz rezervasyon fişleri, Devlet Tiyatroları gişelerinden bilete çevrilerek seçili çocuk oyunları izlenebilecek.

Ücretsiz Tiyatro Bileti Gişelerden Temin Edilecek

Çocukların kültür ve sanat gelişimlerine katkıda bulunmak ve onlara armağan edilen bu önemli günü neşe içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla Türkiye’nin 11 ilindeki binlerce çocuğu konuk edecek olan şenlik için Migros mağazalarından alınan ücretsiz rezervasyon fişleri, Devlet Tiyatroları gişelerinden ücretsiz olarak bilete çevrilebiliyor.

Programda çocukları ‘Kral Olmak İstemeyen Arslan’, ‘Peter Pan’, ‘Kırmızı Küre’, ‘Orfin’in Müzik Kutusu’, ‘Harikalar Mutfağı’, ‘Sihirli Lamba’, ‘Sayı Dedektifleri’, ‘Masal Treni’, ‘Dünyanın Eski Zamanlarında’, ‘Pofu’, ‘Lyorobotonlu Kaplumbağa Silva’ ve ‘Denizkızı ve Sevimli Korsanlar’ oyunları bekliyor.

Migros’tan Çocukların En Sevdiği Ürünler İçin 23 Nisan Kampanyası

23 Nisan coşkusunu hazırladığı 23 Nisan özel kampanyaları ile artıran Migros, 18 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Migros mağazaları ve Migros uygulamasından Money kart ile tek seferde oyuncak, kırtasiye ve çocuk kitaplarında yapılan 750 TL ve üzeri alışverişe 75 Money hediye ediyor. 22-23 Nisan tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında ise çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda ‘3 al 2 öde’ ve yumuşak şekerlerde ‘1 alana 1 hediye’ kampanyaları Türkiye’nin dört bir yanındaki Migros mağazaları ve Migros uygulamasından müşterilere ulaşacak.

Editör: Özlem Çimen Durmaz