İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü olan ve dayanışma ağını büyütmeye çalışan İz Gazete, ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyasını büyütmek için gerçekleştirdiği canlı yayına Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal konuk oldu.

Serdar Sandal, "Öncelikle bütün belediyelerimiz pandemi sürecinde yapmaları gerekenleri üç aşağı beş yukarı yaptı. İzmir cennetin bir parçası gibi. Bu cenneti cennet yapan unsurlardan biri insanların Güleryüzü, Cumhuriyet devrimine olan sadakatleri ve paylaşımcı ruhları. Ben buradan Bayraklı'daki bütün dostlarıma ricada bulunuyorum. Biz de Bayraklı Meclis Üyeleriyle beraber 1000 paket alacağız" dedi.

ALİ ENGİN: 500 PAKET KATKIDA BULUNUYORUZ!

İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü olan ve dayanışma ağını büyütmeye çalışan İz Gazete, ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyasını büyütmek için gerçekleştirdiği canlı yayına Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin konuk oldu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Bu kampanyaya destek veren basın kuruluşlarına ve Tunç Soyer' e çok teşekkür ediyoruz. Bu salgın insanlığın yaşadığı en tehlikeli salginlardan biri ve hepimize öğrettikleri var. Öncelikle kendimizi ve yakınlarımız korumamız gerek. Bu çerçevede ben de bu fedakar çalışmayı takdirle karşılıyorum. İnsanlar arasında ayrım yapmak mümkün değil. Biz Narlıdere'de bütün ilçe başkanlarımızı aradık ve yoksul ailelerin isimlerini rica ettik. Onlar da bize ilettiler. Yoksulluğun partisi, inancı, ideolojisi olmaz. CHP, kutuplaștırıcı olmayan tek parti, insanların sığınacağı bir liman. Her şey gelir geçer CHP kalır. Biz de 500 paket katkıda bulunuyoruz" dedi.

SERDAR AKSOY: HALKÇI BELEDİYECİLİĞE GERİ DÖNÜLMELİ

İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü olan ve dayanışma ağını büyütmeye çalışan İz Gazete, ‘Biz Varız’ dayanışma kampanyasını büyütmek için gerçekleştirdiği canlı yayına Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy konuk oldu.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "Hem Büyükșehir belediyemize hem İz Gazete'ye çok çok teşekkür ederiz. Biz Menemen'de bunu başlattık ve bu virüs sürecinde gördük ki halkçı belediyecilik gerçekten çok önemli. Ve kamucu ekonominin de ne kadar özel ve önemli olduğunu gördük. Yani 'özelleştir, güzelleştir' ile sağlığın, eğitimin özelleştirilmesinin bu tür krizlerde zararını, halkçı belediyeciliğe geri dönüşün olması gerektiğini hep birlikte gördük. O yüzden bütün belediye başkanlarımızın hepsi başarılı, tüm belediye emekçilerine ise buradan teşekkür ediyorum. Menemen'den 1200 destek aldık. Ve ben şahsen de 200 paket alıyorum. Dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk ve İzmir yine örnek oldu " dedi.

Editör: Haber Merkezi