MİHRİCAN CANDEMİR / İZ GAZETE- 25 Kasım Cuma akşamı Menderes amfi tiyatroda gerçekleşen olağanüstü genel kurulda yeni Menderes Spor Başkanı Mahsun Kuruçay seçildi.  Kuruçay, maddi ve manevi olarak, bu kulübü hak ettiği yerlere getirmek için elinden gelenin fazlası ile mücadele edeceğini söyledi.
Gerçekleşen kongre sonrasında açıklamalarda bulunan yeni Başkan Mahsun Kuruçay önceki yönetime verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek onlardan aldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediklerini söyledi. Ayrıca şuan Süper Amatör’de mücadele eden Futbol A Takımı’nı önce  Bölgeler Arası Lig’e (BAL) taşıyıp sonrasında daha üst liglerde mücadele ederek hep ileriye doğru gidecek bir takım yaratmak istediklerini de belirten Kuruçay,  Menderes ilçesinin bu güzide takımını İzmir'in ve Türkiye’nin örnek aldığı bir yapıya kavuşturmak için ne gerekirse yapacaklarını söyledi. 

TARAFTARA MESAJLAR 

Taraftarlara seslenen Başkan Mahsun Kuruçay ; “Yıllardır Menderes'te yaşıyoruz, çalışıyoruz. Burası hepimizin şehri ve Menderes’e hepimizin bir borcu var.  Bu güzel ilçemizi hem İzmir’de hem de Türkiye’de adını en güzel şekilde temsil etmek aynı zamanda var olan potansiyelini ve gücünü göstererek layık olduğu yere getirmek gerekmektedir. Bu amaç doğrultusunda Menderes'te yaşayan tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz. Kulübümüze hepimiz sahip çıkarsak güzel günler önümüzde olacaktır. Ben de söz veriyorum; maddi ve manevi olarak her şeyimle bu kulübü hak ettiği yerlere getirmek için elimden gelenin fazlası ile mücadele edeceğim” diye konuştu.

‘DEĞİŞİME ŞAHİT OLACAKSINIZ’

Menderes halkına ve taraftarlara seslenen Kuruçay,  “Bugünden sonra Menderes Belediye Spor’ daki değişime şahit olacaksınız. Takımımız şu anda süper amatör lig de mücadele etmektedir. Biz bu saatten sonra takımın öncelikle Bölgeler Arası Lig’ e (BAL) yükselmesi için gerekli tüm çalışmaları başlatacağız. Hedefimiz asla BAL liginde kalmak değil, sonrasında daha üst liglerde mücadele etmek ve Menderes'e bu gururu yaşatmak istiyoruz. Bu bağlamda takıma gerekli olan maddi manevi ve fiziki tüm katkıları sunacağız. Takviye gereken alanlarda takviyeler yapılacak, transferler gerçekleştirecek ve Menderes adına yakışır bir şekilde sahalara çıkacağız” şeklinde konuştu. 

‘HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK’

Amaçlarından ve hedeflerinden bahseden Kuruçay, “Takımın reklam sponsorları ile masaya oturulacak ve takımımızın içeride ve deplasmanda maçlara daha konforlu ve morali yüksek bir şekilde çıkmasını sağlayacağız. Hedefimiz her maçta galibiyet ve sezon sonunda şampiyonluktur. Bu konuda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Tribün desteği her zaman çok değerlidir. Kulübün yeni başkanı olarak yeni dönemin tüm Menderese ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi