İstanbul’un en çok kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan Marmaray’da yine bir intihar vakası daha yaşandı.

Marmaray'ın sosyal medya hesabından saat 10:14 civarında yapılan açıklamada "üzücü bir olay" yaşandığı ifade edildi.

Açıklamaya göre, Marmaray'ın Suadiye istasyonunda bir yurttaş intihar girişiminde bulundu.

Birçok kez Marmaray’ın farklı istasyonlarında yaşanan intihar vakalarına yeni bir tanesi daha eklendi. Bu üzücü olayın ardından seferlerde gecikmeler yaşanırken Marmaray’dan açıklama gecikmedi.

Marmaray X hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı:

"Sayın yolcularımız, Suadiye istasyonunda yaşanan üzücü bir olay nedeniyle tek hat işletmeciliği yapılmakta olup, Marmaray seferlerinde gecikmeler yaşanmaktadır. Yolcularımızın gecikmelerden etkilenmemesi için alternatif ulaşım seçeneklerini de değerlendirmeleri önemle duyurulur"

İzmir'de TOMA'ya çıkmıştı... Serbest bırakıldı
İzmir'de TOMA'ya çıkmıştı... Serbest bırakıldı
İçeriği Görüntüle

Marmarayy

SEFERLERDE AKSAKLIK

Yaşanan intihar girişiminin ardından çift hattaki seferlerin tek hatta düşürülmesinden dolayı seferlerde aksaklık olabileceği açıklamasını yapan Marmaray kısa süre içinde seferlerin eski haline geri döndüğü açıklamasını da yaptı.

Tek Hattan Çift Hatta Geçiş

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DA YAŞANMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda da bu tarz intihar girişimleri meydana gelmişti. 3 Nisan Göztepe istasyonunda, 7 Nisan Üsküdar istasyonunda ve 9 Nisan’da Süreyyaplajı istasyonunda intihar girişimleri yaşanmış, seferlerin aksamasından kaynaklı olarak Marmaray sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Muhabir: ZEYNEP MUTLUSOY